Ve vysoce kvalitním utkání triumfoval Merklín


Branky


0

Chlumčany munulé kolo prohrály ve Spáleném Poříčí vysoko 4:0. Merklín zase po přestřelce se Střížovicemi odcházel poražen 3:4. Oba týmy si tak chtěli připsal první bodový zisk v sezóně. To se nakonec po pohledném utkání povedlo hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Od začátku utkání byla hra vyrovnaná. Ona týmy se snažili útočit, ale v prvních minutách bez větších šancí. Postupem času se začaly objevovat i první šance. Na první gól se čekalo do dvacáté minuty. Daniel Špirk v bráně hostů vykopl dlouhý balon, který přeskočil domácího stopera a dobíhající Martin Voráček bez problému přehodil vybíhající golmana. Hosté se z vedení ale příliš dlouho neradovali. O šest minut později zahrávali domácí roh. Ten si našel Tomáš Beníček a uklidil ho do sítě. Do konce poločasu se ještě snažili oba týmy strhnout vedení na svou stranu. Blíže k tomu měli hosté, jenž dvakrát nastřelili brankovou konstrukci. Stavl se ale už nezměnil a do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Rozhodující gól

Druhý poločas pokračoval podobně jako skončil první. Oba týmy se snažili útočit. Ale temto už nebylo takové jako předtím vzhledem k opravdu teplému počasí. V 60. minutě rozehrávali hosté rohový kop, nejvýše vyskočil Kamil Kubát a poslal Merklín znovu do vedení. Domácí pak začali ještě více útočit. V jedné z velký šancí nastřelili břevno. Na druhé straně zase ve velké šanci mířil hráč hostí jen do tyče. V 81. minutě přišla komplikace pro šance domácích, protože po druhé žluté kartě musel ze hřiště střelec jediné jejich branky. Do konce zápase se tak už neujala žadná z akcí a Meklín tak slaví první výhru, Chlumčany si na ní budou muset počkat.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha ( TJ Merklín B): "Velice kvalitní utkání dle mého názoru. Na šance jsme byli asi o něco lepší. Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šimek Luboš - CHLAD Lukáš (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.