3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí opět ukázalo sílu domácího přostředí


Branky


0

Poříčí sice v žádném venkovním zápase letos ještě nebodovalo, za to ale doma ztratilo pouze jediný bod a z domácího prostředí udělalo téměř nedobytnou tvrz. Merklínské béčko zase předvádí líbivý ofenzivní fotbal. Bodů to ale zatím moc nepřineslo. Dalo se tak předpokládat, že padne dost branek a za favorita utkání bylo označeno Poříčí. Průběh v podstatě odpovídal předpokladům a domácí si připsali tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly zápasu

Úvod zápasu byl povedenější ze strany domácích. Díky rychlosti a přímočarosti směrem dopředu se dostávali do prvních šancí. Hned ve čtvrnácté minutě se v nadějné pozici objevil Josef Novák a jeho střela vymetla pravou šibenici. Neuběhly ani dvě minuty a ten samí hráč byl opět v zakončení. Tentokrát však zvolil levou šibenici. 2:0. Hosté se ale dokázali oklepat a téměř okamžitě snížit. Dlouhý nákop na polovinu soupeře prodloužil hlavou jeden z útočníků, na balon si naběhl Pavel Štádler a křižnou ranou skóroval. Šance přicházely i dál ale žádné se neuchytily. V 35. minutě zahrávalo Poříčí rohový kop. Na balon si naběhl René Vaidiš a poslal domácí opět do dvoubrankového vedení. Do šaten tak šli štastnější hráčí Spáleného Poříčí. 

Nudná půle

Hosté chtěli v druhé půli zvrátit stav zápasu a urvat nějaký ten boďík. Jejich snaha ale končila většinou už před vápnem. I přes velkou snahu Merklína si Poříčí zkušeně pohlídalo vedení a dokráčelo ke třem bodům. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Musím říct, že neslavím výsledek Merklína ale vítězství Slávie (smích). Domácí byli rychlejší, už po chvíli vedli 2:0. povedlo se nám sice snížit ale za chvíli znovu odskočili. Druhý poločas už byl takový nemastný, neslaný. Řek bych, že domácí asi zaslouženě vyhráli. Byli lepší směrem do útoku."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - J. Pelc [-] , R. Vaidiš [-] , O. Bláha [-] , R. Bořík [-] , J. Louda [-] - L. Mošna [-] , M. Hofman [-] - J. Novák [-] , R. Nolč [-] (55. D. Hulec [-] ) - M. Krejčí [-] (89. M. Šesták [-] )

TJ Sokol Merklín B
D. Regner [-] - P. Štádler [-] , J. Grüner [-] , S. Špirk [-] , Z. Regner [-] , J. Bláha [-] , D. Wild [-] , D. Marek [-] , M. Šambergr [-] (55. J. Klíma [-] ) , Z. Bešta [-] , S. Žižka [-]

ŽK: 11. R. Vaidiš - 69. S. Žižka , 71. J. Klíma , 72. J. Grüner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠEFL Jiří (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.