Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka vítěze nepřinesla


Branky


0

Zápasy Losiné povětšinou přinášejí hodně branek. Je to logické, protože domácí hodně branek střílí ale také inkasují. Naopak hosté disponují jednou z nejlepších obran v soutěži. Bude tak jistě zajímavé sledovat, jak se s zápasem oba týmy popasují. Divoká první půle přinesla pět branek. Ve druhé už padla pouze jediná, o to víc ale důležitá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Od úvodních minut bylo vidět, že oba týmy hodily za hlavu nějaké oťukávání. První branka tak padla už v 13. minutě, kdy se po rychlém protiútoku prosadil Daniel Ščislák. Domácí to ale nezaskočilo a opticky přehrávali soupeře, který se spoléhal především na brejky. Vyrovnání přišlo v 19. minutě, postaral se o něj Milan Lepší. Následovala čtvrthodinka bez vyložené gólovky. Když už přišla šance, tak golmani byli pozorní. V 33. minutě se opět měnilo skóre. Po závaru před brankou se z malého vápna prosadil opět Dan Ščislák. Pomalu už se čekalo na poločasový hvizd, když přišla třetí branka v síti Gubiše. Po brejku se prosadil Zdeněk Pecka a s akciemi domácích to nevypadalo nejlépe. Losiná se ale nepoložila a čerstvou krev do žil jí vlil kdo jiný, než kapitán. V 45. minutě se do balonu opřel Dalibor Zeman a snížil na 2:3. 

Vyrovnání

Druhá polovina zápasu už tolik vzruchu jako první nepřinesla. Domácí se o treochu víc cpali do zakončení, ale bez gólového efektu. Dolní Lukavice také zahrozila z několika brejků. Gubiš ale byl na místě. Losiné se stále nedařilo vstřelil rozhodující gól a čas se krátil. Nakonec se ale dočkala, v 79. minutě se dokázal prosadit střídající Tomáš Albl a vyrovnal na 3:3. Do konce zápasu už žádná branka nepřišla a na řadě byly penalty. 

Bod navíc zůstává doma

V penaltové loterii měli nakonec pevnější nervy domácí a berou bod navíc za vítězství 4:3 po penaltách. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lukavice
Stanislav Stavinoha (vedoucí mužstva TJ Dolní Lukavice): "Fotbalově to byl vyrovnaný zápas. Domácí možná byli o kousíček lepší, my se prosazovali spíše z brejků. Tým bych za výkon pochválil, vezeme bodík z venku a ten se počítá."



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - R. Mádr [-] , M. Laštovka [-] , V. Topinka [-] , F. Mádr [-] , M. Lepší [-] , D. Matulka [-] (46. Č. Velíšek [-] ) , P. Tančouz [-] (56. T. Albl [-] ) , D. Zeman [-] (67. D. Šlais [-] ) , V. Šlais [-] , J. Honzík [-] (46. T. Hrach [-] )

TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - M. Marics [-] , M. Myslivec [-] (66. V. Baumruk [-] ) - D. Rotenborn [-] - J. Tůša [-] , M. Rotenborn [-] , Z. Pecka [-] , M. Kastner [-] , R. Hajšman [-] , D. Ščíslák [-] , D. Bešta [-]

Hráči zápasu: D. Ščíslák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KARL František (N), HAJŽMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.