3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení o dvě branky

V druhém podzimním kole na sebe narazily celky TJ Sokol Kozojedy - SK Horní Bříza ,,B". Hostující celek byl od začátku mírně aktivnější a v 18. minutě za to byl oceněn, šel do vedení 0:1. Branku dal Lukáš Vodrážka. To hostující tým ještě více nakoplo a snažili se přidat další branku. Dlouho se ovšem nedařilo. Až těsně před poločasovou přestávkou, ve 41. minutě, navýšil vedení Jan Kříž. za tohoto stavu se šlo do kabin.

Druhý poločas plný zvratů

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe hosté, měli častěji míč na kopačkách, ale do vyložené šance se nemohli dostat. V 61. minutě dostal červenou kartu (po druhé žluté) hostující Jan Kříž. Obraz hry se logicky změnil. Od této doby domácí celek zabral, byl lepší, a začal si tvořit šance. V 66. minutě snižoval na 1:2 Martin Pánek. A v 75. minutě bylo již srovnáno na 2:2. Střelec branky byl Pavel Volín. Domácí chtěli vítězství urvat v normální hrací době, ale nepovedlo se. I přes velké šance a dvě nastřelená břevna utkání skončilo poměrem 2:2. Šlo se tedy na penalty. V těch byli domácí lepší,když proměnili všech pět pokutových kopů. Hosté pouze tři, jednu chytil domácí brankář. A tak domácí tým vyhrál na penalty 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín - vedoucí: V prvním poločase nás Horní Bříza přehrávala a asi zaslouženě vedla o dvě branky. Od udělení červené karty hostům jsme ale dokázali využít, že nás bylo o hráče více, zaslouženě jsme vyrovnali a mohli i vyhrát, trefili jsme ovšem dvakrát břevno. Penalty už jsou o štěstí a my jsme naštěstí všech pět proměnili.




Sestavy


TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - M. Prusík [-] , L. Němec [-] , T. Schejbal [-] , F. Tichý [-] - P. Pánek [-] (46. V. Folk [-] ) , T. Hach [-] , P. Volín [-] , L. Zábranský [-] (66. J. Krev [-] ) - O. Karlíček [-] , M. Pánek [-]

SK Horní Bříza B
- J. Gyüre [-] (86. J. Martínek [-] ) , J. Klik [-] , J. Šoral [-] (41. J. Sedlecký [-] ) , L. Vodrážka [-] - J. Pašek [-] (71. J. Salzman [-] ) , J. Kříž [-] , V. Landa [-] (60. P. Liška [-] ) , V. Beneš [-] - J. Pech [-] - J. Glejtek [-] , R. Novotný [-]

ŽK: 35. P. Pánek - 17. J. Kříž . ČK: 61. J. Kříž .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Orlík Vladimír - JÍCHA Jiří (N), BRAUN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2016 07:40
To tam Honza dlouho bez červený karty nevydržel...