Přimda zůstává neporažena, s Černošínem se však nadřela nejvíce


Branky


0

A je tu další tým, který se s vizitkou neporazitelnosti po třetím kole zařadí mezi týmy s devíti body na svém kontě. Je to zatím suverénně nejpřesvědčivější tým soutěže, Tatran Přimda. Tentokrát měl ale s vítězstvím největší problém. Proti Černošínu musel otáčet nepříznivý vývoj a nakonec vyhrál jen o jedinou branku, tedy nejtěsnějším možným rozdílem, 2:1. I to však bezpečně stačí k tomu, aby se zařadila zpět na první místo se skóre 14:3 po třech zápasech. Černošínu nevyšel už druhý zápas, a tak padá do tabulkou hlouběji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín měl skvělý úvod

Černošín hrál zpočátku skvěle. Soupeře dokázal přehrávat a ve čtvrté minutě se podařilo otevřít skóre Dominiku Bláhovi. I pak byl Černošín lepší, ale následně spálil asi tři vyložené šance, a to domácí celek dokázalo probrat. Přimda pak přebrala iniciaitvu a byla o něco málo aktivnější a lepší. Nehrála ale nijak převratně, příliš se jí nedařilo a zápas v jejím podání nevypdal tak, jak jsme zvyklí. Přesto se podařilo Tadeášovi Malému později vyrovnat a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

Přimda mohla hru více oživit

Ve druhé půli se ukázala výhoa většího počtu náhradníku. Přimda mohla druhým dechem ze střídačky unavenou hru výrazně oživit, kdežto Černošín mohl vystřídat maximálně jednou a dohrávat museli hráči, kteří hráli od začátku. Přimda měla tak v této fázi navrch ještě o něco více, ale přesto se jí stále nikterak dobře nevedlo. Podařilo se jí však ukořistit vedení po zásahu Duonga Tran Van. I když měla ale i nadále nevrch, veškerá snaha na další vsítění přišla v niveč. Přimdě se zkrátka nedařilo, a tak bylo utkání až do kocne zápas udost nervózní a tvrdé. Nakoenc si domácí tým ale vedení už udržel, a tak si společně s ním udržel také svou neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Milan Růžička: Dnes to bylo hodně utrápené. Nám se nepovedl začátek, dostali jsem hloupý gól a horko těžko jsme to pak otáčeli. Nedokázali jsem přidat za stavu 2:1 další gól, takovou pojistku, a tak to bylo vynervované až do konce. Byl to zápas o ničem, nebyl hezký a náš výkon - nic moc.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Já bych řekl, že to byl vyrovnaný zápas, ale dost tvrdý. My jsme na začátku nedali tři vyložené šance, a tím jsme se sami hodně podrazili. Podle mě ale rozhodlo hlavně to, že jsme měli na střídání jen jednoho hráče a nemohli jsme hru ve druhé půli oživit.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rada Aleš - VOKROJ Miloslav (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.