Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 15:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Lázně poprvé vyhrály, blýská se na lepší časy?


Branky


R. Mašín , 6. J. Sak , 31. D. Hoffmann (p.) , 72. J. Sak , 75. J. Sak , 77. P. Rašín , 85. P. Rašín - 67. R. Šašek
0

Na domácím hřišti se utkaly Lázně se Sokolem Damnov. Hravě ho přehrály, kontrolovaly hru a zvítězily 7:1, i když opticky byl zápas možná maličko vyrovnanější. První lázeňské vítězství v sezóně má ale jednu velkou kaňku. Soupeř dorazil na hřiště jen v deseti lidech a ani tak nebyl výkon domácích absolutně přesvědčivý, jak by mnozí čekali. První výhra zkrátka nebyla nic extra. Přesto může Lázně nakopnout a vyhodit na vítěznou vlnu. Je otázka, jak dokáží na tento zápas Lázně navázat. Pro Damnov je to dlaší ztráta a je možné, že dvanáctý tým během víkendu spadne ještě níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně rozhodly během třiceti minut

Damnov dorazil jen v deseti lidech a domácí tým toho dokázal hravě využít. Soupeře s přehledem přehrával a od začátku si budoval rozhodující náskok. Nejprve otevřel skóre Jarosalv Sak, pak na něj navázal Radek Mašín a chvíli po uplynutí první půl hodiny hry prakticky rozhodl třetím gólem Dušan Hofmann. Lázně pak trochu polevily a Damnov začal vzdorovat. Kousal a měl pár slibných šancí. Žádné ale nevyužil, a tak po první půli prohrával 0:3.

Damnov snížil a Lázně musely reagovat

Asi nejvýraznější byl ale Damnov zpočátku druhé půle. Dokázal i v deseti lidech Lázně téměř přehrávat a měl i velké šance, z nichž mohl postupně i dojít k vyrovnání. Trefil se ale až v sedmašedesáté minutě, když síť rozvlil Radek Šašek, al to už bylo trochu pozdě. Lázně navíc dokázaly trochu přidat a zbytek zápasu už až na pár soupeřových brejků kontrolovaly. A při té příležitosti ještě zvýšil Jaroslav Sak. Později navíc Jaroslav Sak i zkompletoval hattrick a navázal na něj i Pavel Rašín. Ten sice žádný hattrick nekompletoval, ale v pětaosmdesáté minutě se trefil Pavel Rašín ještě jednou a stav ještě jednou naposledy upravil.  Lázně tak vyhráli 7:1 a původně nepříznivé skóre v souščtu z předchozích zápasů vyrovnaly na 10:10. V tabucle jsou ale stále až osmé a ještě mohou během víkendu hodně klesnout.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Body máme, spravili jsme si skóre, ale stále to není ono. Damnov sice přijel jen v deseti, ale dost kousal a měl i nebezpečné šance. My jsme hráli hezký fotbal jen na začátku, po třetí brance jsme hodně polevili, zdálo se, že je rozhodnuto, navíc bylo teplo, a tak se klukům už asi ani tolik nechtělo.

TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - M. Pohlot [-] , D. Hoffmann [-] , P. Hampapa [-] , D. Brunner [-] (77. V. Kolář [-] ) , J. Jelen [-] (45. J. Zábranský [-] ) , F. Vacata [-] , J. Sak [-] , K. Praizler [-] , R. Mašín [-] (46. R. Zabloudil [-] ) , P. Hospodářský [-] (60. P. Rašín [-] )

TJ Sokol Damnov
M. Drozda [-] - R. Steiniger [-] , R. Šašek [-] , E. Šály [-] , M. Thürmer [-] , J. Lancígr [-] , L. Král [-] , L. Rabas [-] , J. Marcell [-] , O. Šebor [-] , P. Kolář [-]

ŽK: 35. F. Vacata , 56. M. Pohlot .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Loukota Petr - ŠAŠEK Miroslav (N), BOSTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.