Kostelec si hravě poradil v taháku kola na Přimdě


2

Jednoznačný šlágr kola, nejatraktivnější zápas mezi dvěma doposud neporaženými týmy dělícími se o první příčku v tabulce. Zatímco Přimda ale letos doslova válí a většinu soupeřů drtí, Kostelec většinou vyhrával jen rozdílem jedné branky a měl také velké štěstí. Tentokrát se ale ukázal v úplně jiném světle. Na hřišti působil skvěle a velmi přesvědčivě. Takticky utkní skvěle zvládl, hrál skvěle a dokázal soupeře celkem hladce porazit v poměru 4:0. Velká sláva. Nyní tedy zůstává KOstelec jediným doposud neporaženým celkem, který má před druhou Přimdou a třetí Studánkou tříbodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Steiner začal rychlou trefou, pak Přimdu dorazila branka do kabin

Kostelec začal skvěle vyčkal si hned na první škvíru v obraně Přimdy a hned udeřil zásluhou zakončujícího Michala Steinera. Pak se Přimda trochu zlepšila a začala se také dostávát do hry. S balónem hrála trochu více, ale Kostelec bránil absolutně bez chyby a snaživému soupeři prakticky nic nedovolil, jen stále rychlými protiútoky ohrožoval naoplátku zase jeho branku. Pro Přimdu to byl začarovaný kruh, neřešitelná situace. A tak se hrálo dalších téměř čtyřicet minut bez branek. Těsně před odchodem do kabin však Přimda ještě jednou propadla a David Kolářský ji dokázal potrestat. Kostelec první půli zvládl takticky skvěle a k výhře měl rázem skvěle nakročeno. Gól do kabin navíc vždy hodně povzbudí.

Nová posila Přimdu dorazila

Ve druhé půli Kostelec hru v podstatě kontroloval a stále držel Tatran velmi efktivně na uzdě. Domácí se nezmohli téměř na nic, a když už ano, dokázal si s nimi poradit brankář Lacman. Kostelci ale už od šestatřicáté minuty v záloze výrazně pomáhal Marek Kolářský, bratr tamního snajpra, který se stal novou kosteleckou posilou. Hrál skvěle, v rychlosti přenášel hru a ukázal, že do kosteleckého systému výborně zapadl. Ještě více na sebe ael upozornil ve čtyřisedmdesáté minutě, když nedal brankáři šanci on sám a  prakticky definitivně rozhodl. Přimda přišla o naděje a zápas už se jen dohrával. Marku Kolářskému se navíc podařilo později rozvlnit síť ještě jednou a jednoznačně se stal jednou z hlavních tváří velkého úspěchu Kostelce, který v podhradí získal tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Kostelec
Sokol Kostelec: Kostelec se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Počet diváků: 47. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - VOKROJ Miloslav (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2016 12:07
Davide, někdy to časově u redaktora nevyjde a článek zkrátka napsat nestihne. Věřme však, že se tu ještě objeví! :)
20. 9. 2016 11:32
Co je článek nebude nebo co?