Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Stráž roznesla Damnov


Branky


0

Stráž se po nečekaně nevýrazném začátku začíná tlačit tabulkou zase vzhůru. S jedním zápasem k dobru už je třetí a vzhlíží opět vysoko. V šestém kole hladce přejela na svém hřišti damnovského Sokola a získala další tři cenné body. Damnov si nevytvořil v podstatě nic a konečný výsledek 5:0 pro Stráž pro něj byl ještě celkem milosrdný. Damnovu se letos daří ještě méně, než v minulém ročníku, vyhrál jen dvakrát, z toho jednou na penalty a v tabulce je až dvanáctý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle stačila

Stráž do první půle vlétla s jasným cílem, rozhodnout, co nejdříve a oslabený Damnov srazit do kolen hned zkraje. Hosté se pořadně nestačili ani rozkoukat a už museli odolávat velkému náporu soupeře. Dlouho mu ale vzdorovat nedokázali. V osmé minutě otevřel skóre Vlstimil Svoboda a od té doby to šlo s hosty z kopce. během krátké chvíle pak ještě nevýšili František Veselý a Miloslav Jedlička, a po patnáci minutách bylo v podstatě rozhodnuto. Úkol splněn. Oslabený Damnov nebyl jakéhokoli vzdoru schopen, a tak si Stráž mohla dovlit mírně polevení a jen udržovala svůj náskok. Stále se do nějakých šancí sice dostávala, ale v kocovce ji vždy něco chybělo. Jinak by mohla po půli vést klidně třeba 7:0. Nakoenc už ale přidala jen jeden gól. V závěru třetiny se prosadil Karel Pták a do šaten se odcházelo za rozhodnutého stavu.

Druhá půle formalitou

Ve druhé polovině utkání se zápas už vyloženě jen dohrával. Stráž měla stále navrch a Damnov už nebyl schopen utkání ještě jakkoli zdramatizovat. Zkrátka na soupeře dnes neměl. Stráž za stálé převahy kontrolovala hru a nikam už se tolik netlačila. Přesto se jí nakoenc ještě jednu branku přidat podařilo, když na konečných 5:0 v závěru zápasu ještě upravil Ondřej Pták. Více už ale ani nebylo třeba. Stráž zaslouženě vyhrála a Damnov se musel smířit s další ztrátou.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl: Klidně jsme mohli prohrát ještě větším rozdílem. Byli jsme v oslabené sestavě bez pěti hráčů základní sestavy a na našem výkonu to bylo výrazně znát.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] (65. V. Borys [-] ) , D. Rubant [-] - F. Veselý [-] - M. Jedlička [-] , K. Pták [-] (65. M. Novotný [-] ) - O. Pták [-] (84. P. Svoboda [-] ) , K. Rada [-] , D. Zavalaný [-] (71. L. Koubek [-] ) , M. Novotný [-]

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - T. Majerčík [-] (46. F. Vršecký [-] ) , E. Šály [-] , V. Hruška [-] , J. Dietl [-] , J. Novák [-] , K. Duda [-] , J. Lancígr [-] , O. Šebor [-] , M. Drozda [-] , P. Kolář [-]

ŽK: 85. E. Šály .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - RADA Aleš (N), BOSTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.