3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín zaskočil Stříbro a vyhrál


Branky


2. J. Solový , 42. D. Bláha (p.) , 89. I. Hacker - 12. Z. Slába
0

Po úspěchu proti favorizované Přimdě zamířilo Stříbro na černošínský trávník, aby získalo v roli favorita celkem očekávané tři body. Nikdo nečekal nikterak snadné a úplně jednoznačné utkání, leč výhra Stříbra měla být přesto jasnou záležitostí. Opticky to sice podle očekávání vypadalo. Baník měl po většinu času  navrch a soupeři toho příliš nedovolil, v koncovce byl ale úspěšnější Černošín. Domácí nakoenc vyhráli 3:1 a malé překvapení bylo na světě. Stříbro spadne z první pětice. Černošín se přiblížil první polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín měl dobrý úvod a závěr

Černoší se dokázal na derby po dlouholeté pauze výborně připravit a do zápasu vlétl s odhodláním. Hned ve druhé minutě byl navíc odměněn. Po měnší chybě nerozkoukaných hostů se prosadil Jan Solový a skóre bylo otevřeno. Stříbro se pak ale dokázalo sebrat a začít soupeře mírně přehrávat. Sice si dokázalo vytvářet souvislejší tlak, ale ani Černošín nebyl se svými rychlými brejky bez šancí. Přesto se hosté dočkali o deset minut déle vyrovnání, když se trefil Zdeněk Slába. V následujícím dění se pak zápas výrazně přitvrdil. Hráči si nehodlali nic odpustit a do kžadého souboje šli naplno a bez servítek. Poměrně ošklivě se poté poranil v tvrdém souboji Jaroslav Šedivý a chvíli to i vypadalo na záchranku. Pak se ale nějakým způsobem zotavil a dokázal se do hry později vrátit. Ani to ale zápas neuklidnilo. Vše vyvrcholilo v závěru půle penaltou ve prospěch domácích za jasný faul ve vápně. Té využil Dominik Bláha a domácí opět vedli.

Černošín se ubránil a rozhodl

Ve druhé půli už byla převaha Stříbra daleko očividnější. Zhruba dvacet minut hosté nepustili soupeře téměř k ničemu a jasně jej přehrávali. Stříbro mělo velké množství šancí, ale pálilo jednu z druhou. V této fázi hry domácí celek výrazně podržel brankář Zahradník. Čím více se ale blížil konec, tím více hosté otevírali svou hru a domácí se dostávali do protiútoků, kterými mohli rozhodnout. Dva úniky Bláhy Stříbro sice ještě přečkalo, pak se ale v závěru dostal do zakončení Ivan Hacker a bylo rozhodnuto. Stříbro už reagovat ani nemohlo, času bylo málo. Černošín nakoenc vyhrál 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Bylo to velice vzrušivé utkání, které se divákům muselo líbit. Hrálo se z jedné strany na druhou a zápas lemovalo dost šancí. O vítězi rozhodovalo spíše štěstí, kterého jsme více měli my. Jsme moc rádi, že jsme zvítězili. Tím spíše, že jsme si derby se Stříbrem mohli zahrát poprvé po sedmi letech.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Černošín toho v utkání zase tolik nepředvedl. My jsme tlačili, měli jsme spousty šancí, ale nezvládli jsme zápas v koncovce. Černošín hodně podržel brankář. Zápas se v průběhu celkem dost přitvrdil a k vidění bylo dost tvrdých zákroků. My jsme se snažili ve druhé půli vyrovnat, šancí jsme měli dost, ale nakonec se soupeř trefil z protiútoku a rozhodl. Pro nás je to velká ztráta.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - P. Černý [-] (20. K. Skoumal [-] ) , T. Petrovič [-] , D. Bláha [-] , R. Drozda [-] , J. Solový [-] , J. Šedivý [-] (69. I. Hacker [-] ) , R. Panuška ml. [-] , R. Havel [-] , T. Klepsa [-] , J. Kubovský [-]

TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - A. Šimek [-] (86. J. Hejcman [-] ) , M. Charvát [-] , J. Balogh [-] , Z. Slába [-] (46. R. Hřebík [-] ) , M. Kovačka [-] (71. D. Žíla [-] ) , P. Smolek [-] (75. D. Vladař [-] ) , L. Loula [-] , K. Šaman [-] , M. Petraška [-] , A. Němec [-]

ŽK: 45. R. Havel , 93. D. Bláha - 17. K. Šaman , 53. M. Petraška .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Volák Vítězslav - PECHMAN Marek (N), ŠUJAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.