1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázním stačila proti Lomu jen jedna branka


Branky


0

V Lázních týmy žádné překvapení nepřichystaly. Lázně vstřelily v první půli jednu branku a své vedení už si i bez navýšení dokázaly ohlídat. Zdánlivě dramatický zápas ale měly celou dobu pod kontrolou a zaslouženě jej dovedly ke třem bodům, i když je pravdou, že Lom přijel do Lázní výrazně oslabený a jen s jedenácti hráči. Na to se ale už nikdo ptát nebude. Lom se tak nadále trápí, Lázně mají tři body a vyrovnávají na čele Stráž, která má ale svůj zápas ve Stříbře teprve před sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj o iniciativu

První půle mohla být z pohledu diváka trochu rozpačitá. Oba týmy totiž praktikovaly defenzivní taktiku a nikomu se nechtělo hru více otvírat. Fanoušci se nikterak pohledným fotbalem, nebo alespoň šancemi, určitě bavit nemohli. Hrálo se zkrátka hodně opatrně a nikdo nechtěl příliš projevit iniciativu. V této fázi utkání snad ani není, co popisovat. S blížícím se koncem poločasu ale Lázně trochu přitlačily a více se odvážily, přesto to bylo ale stále málo. S trochou štastí se jim ale podařilo v poslední minutě prvního dějství dostat se do vedení, když se střelou z dálky prosadil Pavel Rašín. Lázně tak nakoenc do vápna ani nemusely, aby se jim podařilo uzmout vedení.

Větší zábava, ale branek ještě méně

Ve druhé půli už Lázně věděly, že Lom není ve své kůži, a že mohou hrát trochu aktivněji. Hosté se sice na pár drobných protiútoků a snad dvě střely na bránu zmohli, ale nebezpeční pro Lázeňské určitě nebyli. Domácí hráli v klidu, více posílali balóny do vápna a častěji se dostávali ke střelám. Lom ještě výrazně musel podržet brankář Benda, který minimálně dvě jasné šance zlikvidoval. Nakonec ale ani to jeho týmu nepomohlo. Závěr zápasu už se jen v klidu dohrával. Lázně vyhrály bez potíží, leč těsně, 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Lom přijel v neúplné sestavě s defenzivní taktikou. Nám to bylo ale jedno, hrajeme stále svou hru trpělivě zezadu a čekáme na to, jestli soupeř s něčím přijde. V poslední minutě poločasu se nám podařilo skórovat a pak už jme měli vše pod kontrolou, ještě jsme trochu zvýšili tempo a zkoušeli navýšit, ale nechtěli jsme udělat žádnou chybu a dovolit soupeři vyrovnat. Kluci odvedli dobrý výkon a body jsou zaslouženě doma.

TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: My máme obrovskou marodku a do Lázní jsme přijeli ve slátané sestavě jen s jedenácti hráči. Co se ale týče naší hry, tak jsme hráli zodpovědně zezadu a výkon byl daleko lepší, než v minulém týdnu. Kluci se snažili, i když jsme moc šancí neměli, tak odvedli dobrou práci. Hodně nás ještě podržel brankář, jinak bychom mohli prohrát i více. S naší hrou jsem spokojený.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - J. Jelen [-] (65. P. Hampapa [-] ) , D. Brunner [-] , P. Hospodářský [-] , P. Rašín [-] , M. Pohlot [-] , M. Pohlot [-] , J. Zábranský [-] , J. Píha [-] , F. Vacata [-] , R. Mašín [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - J. Vopalecký [-] , T. Mareš [-] , J. Kunžwart [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , T. Miščuk [-] , M. Selzer [-] , M. Kraus [-] , M. Stec [-]

ŽK: 56. D. Brunner - 48. A. Karas .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Loukota Petr - ŠAŠEK Miroslav (N), BURIÁN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.