1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 14:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby si poradily s Lesnou


Branky


0

Pokud by Vám někdo před začátkem sezóny řekl, že na semém dně tabulky budou bez bodu celky Třemešné, Lesná a Kšice, asi byste nevěřili, ale je to tak. Všichni tři zatím nenašli ten správný recept na ziskbodů. Lesná to nyní zkoušela na svém hřišti proti Kladrubským, ale už v první půli se rozhodlo v její neprospěch. Svých prvních bodů se ale naopak dočkaly Kladruby, které se vyšvyhnuly až na pátou příčku v tabulce. Lesná je předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná mohla vést, ale místo toho inkasovala

Lesná do utkání za velkého horka nastoupila daleko aktivněji, než soupeř a od začátku ho přehrávala. Měla i nějaké šance a v devatenácté minutě se dokonce i dočkala první trefy. Sudí ale na základě vztyčeného praporku lajnového asistenta branku neuznal, takže se rozehrávalo od branky. Lesná se ještě nestačila ani pořádně zformovat, když Kaldruby rozehrály a rychlý protiútok přesně zakončily. Trefil se Tomáš Kasl. To domácím týmem hodně otřáslo. Lesná se nedokázala otřepat a do konce poločasu poměrně rychle inkasovala ještě dvakrát. Nejprve se po chybě obrany trefil Matěj Havránek a následně z přímého kopu, na který brankář dosáhnout mohl, Peter Kotlár. Po poločase tak byl stav 0:3 a bylo prakticky rozhodnuto.

Lesná tlačila marně

Lesná do druhé půle vlétla a Kladruby chtěli především kontrolovat zápas, a tak se stalo, to, že domácí tým souepře zatlačil do vápna a vystavil ho velkému nátlaku. Celý poločas se hrál v podstatě jen na jedné půlce. Lesná ale nevyužila mnoha svých šancí a dlouho se nemohla k prvnímu zásahu, který by jí snad mohl dostat na koně, rozhoupat. A když se patnáct minut před kocnem prosadil Dominik Tkáč, bylo už celkem pozdě. Domácí se sice ještě chvíli snažili, ale postupem času jim docházelo, že dnes už to nebude ani na jeden bod, a tak se hra zklidnila a v podstatě se dohrávalo. Lesná tím umožnila hostům ještě v poslední minutě potvrdit svou výhru čtvrtým gólem a zápas tak ukončit. Autorem poslední branky se stal Lukáš Kotlár.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: Prohráli jsme no, a určitě ne naposledy. My jsme měli zpočátku převahu a dokonce jsme i vsítili, ale sudí branku neuznal. Vzápětí hosté rozehráli protiútok a dostali se do vedení. Naši se z toho nějak nemohli oklepat a do přestávky inkasovali ještě dvakrát. Lesná se ještě po půli snažila se zápasem něco udělat a soupeře opět přehrávala, ale ten tlak už nám nebyl k ničemu. Sice jsme snížili, ale soupeř se trefil také, a tak bylo rozhodnuto. Dnes to prostě nešlo.

TJ Kladruby
TJ Kladruby: Kladruby se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - R. Danko [-] (80. M. Goubej [-] ) , V. Danko [-] , R. Prexl [-] (65. P. Szerencés [-] ) , J. Voron [-] (50. M. Baran st. [-] ) - R. Svačina [-] , M. Gangur [-] , R. Vavřička [-] , M. Baran ml. [-] - D. Tkáč [-] , V. Danko [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - V. Kučera [-] , J. Šimek [-] , R. Valena [-] , P. Kotlár [-] , P. Ganobjak [-] - T. Kasl [-] , J. Šrámek [-] (60. L. Kotlár [-] ) , M. Havránek [-] - T. Kotlár [-] , Z. Palma [-] (55. P. Krejčí [-] ) -

ŽK: 28. V. Danko - 65. R. Valena .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Loukota Petr - LUPŠA Michal (N), SAMKO Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.