3:1
(2:1)
22. V. Berta (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav si poradila s Kšicemi a poprvé zvítězila


Branky


4. M. Bouzek , 15. M. Bouzek , 68. D. Bouzek - 22. V. Berta (p.)
0

Sulislav ani Kšice ještě letos nedokázali nikoho porazit, a tak bylo jasné, že si dnes jeden z nich připíše svou první letošní výhru. Mírným favoritem byla domácí Sulislav. A to se nakoenc také potvrdilo. Domácím pomohl tahoun Milan Bouzek, který dvěma góly hodně pomohl. Sulislav nakoenc vyhrála 3:1 a až na jeden pokutový kop soupeři nedopřála prakticky nic. Má první body, a tabulkou se tak posune o něco výše. To Kšicím zůstane poslední příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod Sulislavi

Sulislav do uktání vlétla v plné parádě a od začátku soupeře přehrávala. Už ve čtvrté minutě otevřel skóre Milan Bouzek a Kšice velmi rychle přicházely o naději na vydařený zápas. Tím spíše, když se Milan Bouzek trefil do patnácté minuty ještě jednou a rozjetá Sulislav nedávala soupeři žádný prostor. Kšice neměly v podstatě nic, přesto dokázaly díky možná trochu přísné penaltě vstřelit ve dvaadvacáté minutě kontaktní branku. O tu se postaral Vladimír Berta. Nic víc už ale domácí tým souepři nedovolil a poté, co ještě sám několik šancí zahodil, odcházelo se do šaten za stavu 2:1.

Sulislav ve druhé půli jen hru v poklidu kontrolovala David Bouzek přidal zhruba v polovině poločasu pojistný gól, který v podstatě o všem definitivně rozhodl. Kšice se nedokázaly nikterak rozhýbat a dostat do zápasu ani před tímto zásahem, natož pak po něm. Sulislav to dnes měla zkrátka hodně snadné. Zaslouženě tak nakoenc vyhrála 3:1 a připsala si první tříbodový zisk a první vítězství. V tabulce se tak posune alespoň o kousek výš.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Marián Kaplár: Naše hra se zlepšila. Hráli jsem doma, čehož my umíme využít, a to se také potvrdilo. Na tom větším hřišti se nám hraje lépe. Kluci bojovali a opravdu chtěli. Kšicím jsem nedali prakticky žádnou šanci a žádný prostor. Kontrolovali jsme hru a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Sokol Kšice B
Sokol Kšice: Kšice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - M. Řezníček [-] - - M. Bouzek [-] , D. Bouzek [-] (81. L. Do Manh [-] ) , L. Gebert [-] , J. Strohschneider [-] (46. V. Rejman [-] ) , P. Hlavin [-] , K. Hanzlík [-] , M. Hrad [-] , L. Laudát [-] , J. Plešinger [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] (64. P. Šnebergr [-] ) , A. Smetana [-] , N. Škornička [-] - L. Kudlík [-] (13. M. Šetlík [-] ) , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - D. Škornička [-] (46. M. Volf [-] ) , J. Pařízek [-] - V. Berta [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - MIČKA Jan (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.