V. Berta 70. (p.)
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže rozmetala Kšice a posouvá se na druhé místo


Branky


70. V. Berta (p.) - 19. M. Trefilík , 26. M. Trefilík , 50. R. Mrenka , 59. M. Trefilík , 74. F. Bedecs
0

Kdo by to byl před sezónou řekl, že se bude kšická rezerva takhle moc na začátku sezóny trápit. Prohrála čtyři zápasy v řadě a je s katastrofálním skóre 3:18 bez bodu na posledním místě. Ale na druhou stranu, kdo by si zase vsadil na to, že nováčci jako je Tisová a Halže budou působit zase takto vysoko. A asi nikdo by si nevsadil ani na lídra ze Zadního Chodova. Zkrátka je vše jinak a opět se ukázalo, že v této vyrovnané soutěži se sázet nevyplatí. Je ale pravdou, že u Halže to až takové překvapení, na utkání rezervy jezdí prakticky stejná sestava, jako na zápasy A-týmu, a tak se v podstatě loňský tým i přes postup objevuje v soutěži i letos. A teď rozcupoval Kšice v poměru 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefilík načal Kšice dvěma zásahy

Diváci v Kšicích sledovali poměrně pohledné a atraktivní utkání, v němž se střetly dva kvalitní celky a oba hrály otevřený, pohledný a hodně ofenzivní fotbal. Na obou stranách bylo od začátku i poměrně dost šancí, ale s jediným, avšak klíčovým rozdílem. Kšice všechny své snahy zhatily a jediné  šance nevyužily, kdežto produktivní Halže dala souepři doslova lekci z produktivity. V devatenácté minutě načal tuto nepříjemnou kšickou popravu Milan Trefilík a od té doby to šlo s Kšicemi pomalu z kopce. Milan Trefilík se pak do konce půle totiž trefil ještě jednou a zajistil svému týmu po půli velmi slibné vedení. 

Rychlé setnutí

Asi nejdůležitější krok udělala Halže ale až zkraje druhé půle, když se velmi rychle podařilo vsítit René Mrenkovi, který v podstatě rozhodl. Kšice pak maličko odpadly a druhá půle užprobíhala v poklidnějším tempu, přesto byla stále vyrovnaná a pár šancí se ještě objevilo. V devětapadesáté minutě si ještě kopl do ležících Kšic dalším zásahem Milan Trefilík a hattrick byl na světě. I Kšice se ale nakonec dočkaly, když díky pokutovému kopu snížil alespoň na 1:4 Vladimír Berta. Na inkasování ale rychle reagoval Filip Bedecs a zbytek zápasu už Halže hru jen v poklidu kontrolovla. Nakonec vyhrála nečekaně hladce a bez větších potíží si ze Kšic odvezla tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: Výsledek 1:5 je krutý a my jsme si určitě nezasloužili takto prohrát. Soupeř byl prostě produktivní a my impotentní, a proto to dopadlo tak, jak to dopadlo. Nicméně, hraje se na góly, a proto si soupeř zasloužil vyhrát více. Přesto nás takový výsledek hodně mrzí.

TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: Já bych řekl, že to bylo vyrovnané utkání, ale s tím rozdílem, že my jsme své šance využili a oni ne. V ničem jiném to dnes nebylo, proto je výsledek 5:1 pro soupeře určitě velmi přísný.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - V. Berta [-] , A. Smetana [-] , N. Škornička [-] , P. Jankov [-] - J. Pařízek [-] , P. Šnebergr [-] , M. Volf [-] , P. Kaprhál [-] - K. Dýdek [-] , D. Škornička [-] (60. L. Kudlík [-] ) -

TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - A. Čurka [-] (46. F. Bedecs [-] ) , R. Mrenka [-] , M. Soukup [-] , M. Božek [-] , M. Trefilík [-] , J. Božek [-] , A. Dokoupil [-] , P. Hotový [-] , J. Horák [-] , M. Zeman [-]

ŽK: 56. N. Škornička .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Loukota Petr - MILOTA Radek (N), HORÁK Kryštof (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.