2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 10:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby obraly Kšice, které na body stále čekají


Branky


0

Katastrofický start. Doslova katastrofický start prožívá na začátku sezóny jeden ze zkušenějších týmů soutěže, Sokol Kšice B, který vstup do sezóny absolutně nezvládl a za pět zápasů nezískal ani bod. Kšice inkasovaly v Kladrubech už dvacátý gól, ale sami se nedokázaly trefit ani jedinkrát. To je opravdu katastrofa. Po pěti kolech je tak tento obvykle ambiciózní tým na dně s nulou a nezdá se, že by se od něj měl v brzké době odlepit. To Kladruby si zatím odehrají to své a po pěti zápasech mají bodů devět. Jsou v první polovině tabulky a zatím si hrají ten klidnější střed. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice nevyužily velké šance, která mohla vše změnit

Kladruby byly od začátku lepší a nedávaly Kšicím téměř žádný prostor. V poklidu je zejména ve středu hřiště přehrávaly a dokázaly si postupnými akcemi vytvářet i nějaké šance. Trvalo to ale celkem dlouho, než dokázaly nějaké z nich také využít. Až zhruba po půlhodině hry napřáhl ke střele Lukáš Kotlár a dokázal skóre přesnou trefou otevřít. I nadále pak domácí měli navrch, ale po jedné chybě se dostaly k obrovské příležitosti také naprosto nevýrazně Kšice, které své šance ale využít nedokázaly, a tak se hrálo za stavu 1:0 dál. Tato chyba bude Kšice určitě ještě dlouho mrzet, mohla celý vývoj zápasu změnit. Takhle ale hosté po první půli prohrávali.

Palma rozhodl

Anie ve druhé půli se obraz hry neměnil. Kladruby hru v podstatě kontrolovaly a Kšicím nic nedovolovaly. Přesto šla z diváků i týmů vidět stáel jakási nervozita, která nustila Kladruby ni nevypustit a dál bojovat naplno, i když souepř nebyl schopen téměř nic vymyslet. Definitivně se domácím ulevilo až ve chvíli, kdy se v pětasedmdesáté minutě prosadil Zdeněk Palma a podařilo se mu tak už stoprocentně rozhodnout. Víceuž nebylo třeba. Zápas se v poklidu dohrál a Kšice nakoenc popáté padly a stáel se trápí bez bodu u dna tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Celý zápas jsme měli převahu, měli jsme mnoho šancí, ale dali jsme pouze dva góly. Soupeř nebyl příliš nebezpečný, ale za stavu 0:1 měl jednu velkou šanci, která ho mohla vrátit zpět. Nakonec jí ale nevyužil a pak už byl zápas jen náš.

TJ Sokol Kšice B
Sokol Kšice: Kšice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - V. Kučera [-] , J. Šimek [-] , P. Kotlár [-] , P. Ganobjak [-] (68. Z. Palma [-] ) - L. Kotlár [-] , P. Kadlec [-] , M. Havránek [-] , T. Kasl [-] - T. Kotlár [-] - R. Valena [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - V. Berta [-] , A. Smetana [-] , M. Bureš [-] , N. Škornička [-] (80. K. Friedenberger [-] ) - P. Šnebergr [-] , V. Chudáček [-] , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - J. Pařízek [-] , D. Škornička [-] -

Počet diváků: 49. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - JÓZA Jaroslav (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.