M. Samek 88.
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 14:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá poprvé ztratila body, se Zetorem ale neprohrála


Branky


88. M. Samek - 20. M. Bernas
0

Tisová hraje skvěle, obrana je pevná, jako skála, nedosátá góly a soupeře dosolova unudí. Ani Planá ale letos nehraje příliš otevřené zápasy a spíše disciplinovaně brání a pak střílí daší góly. Vždyť také oba týmy před utkání inkasovali dohromady jen třikrát. A ani tentokrát to nebyla žádná přestřelka. Planá dlouho vedla 1:0, ale Zetor měl tentokrát velké štěstí a v poslendích minutách se mu podařilo vyronvat. Jestli ale Tisové letos něco nejde, tak je to penaltový rozstřel. Te tří pokusů nevyhrála ani jednou a i přes to, že bodovala ve všech svých  pěti zápasech, tak je s devíti body jen na sedmém místě. Pozitivní je ale to, že devět bodů mají například i čtvrté Trpsíty, takže k čelu tabulky Tisové moc nechybí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bernas pustil Planou do vedení

Už na začátku se ujala iniciativy Planá, který hrála s balónem více a více se také tlačila do zakončení. Její velmi silnou stránkou je ale fakt, že je schopná skloubit dobrou ofenzivu s výbornou defenzivou a díky tomu nedávala Tisové téměř žádný prostro a žádnou šanci. Tisová si ale v bránění libuje, umí to skvěle a ani Plané nic neulehčila a moc prostoru jí nedala. Přesto se Planá několikrát od zakončení dostala. Prosadit se však za celou první půli dokázala pouze jednou, když se ve dvacáté minutě dokázal trefil Martin Bernas. Více toho už však diváci neviděli. Všichni ale věděli, že tato jediná branka může mít cenu zlata. Týmy moc gólů nedostávají a rozhodnout mohla i ta jediná trefa.

Hvězdný Samek Zetor opět spasil

Ve druhé půli se dlouho opakoval podobný scénář, jako v půli předchozí. Planá hrála s balónem a Zetro spíše vyčkával. Planá se ale trefit nedokázalaa čím více se postupně blížil závěr zápasu, tím více se úlohy týmů protáčely. Tisová musela reagovat a dotahovat. Proto zkusila vymyslet nějaké změnya převzít trochu iniciativy. Planá se zase přizpůsobila menším zatažení, ale měla vše pod kontrolou a Tisové se dlouho nedařilo nic vymyslet. Už to vypadlo, že si doposud neporažená Planá své body opět ohlídá a zvítězí. Pak se ale v posledních minutách zápasu dokázal prosadit, kdo jiný, než Maksym Samek, který svou trefou vyrovnal na 1:1 a poslal zápas do penalt. Planá byla v šoku. Nechybělo moc a získala tři body, ale nedisciplína na konci utkání jí minimálně jeden stála. A teď ještě penalty.

Tisová opět propadla

Penaltový rozstřel se rozhodně nedá řadit mezi dominanty Tisové. Zetor zkrátka tuto disciplínu neovládá a má s ní velké problémy. Jeho hráči se dokázali trefit jen jednou a Planá už si druhý bod hravě ohlídala. Nakoenc tedy zůstala Planá dáel mezi neporaženými.



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Zetor Tisová: Tisová se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - P. Gabčo [-] , M. Foltas [-] , V. Pryvrattskyi [-] , D. Fitsek [-] , V. Samek [-] , I. Balash [-] , R. Radocha [-] , T. Kozák [-] , V. Koscelník [-] , M. Samek [-]

FK Planá B
J. Butala [-] - P. Mikota [-] , J. Hlinčík [-] , P. Hlinčík [-] , P. Miklas [-] - M. Kuchař [-] , R. Havlíček [-] , M. Bernas [-] , R. Pánek [-] , J. Slavík [-] - M. Slavík [-]

ŽK: 75. P. Hlinčík .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - VELICH Josef (N), SLIVONĚ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.