5:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kotlár zkoušel závěr zdrmatizovat, ale marně, body má Halže


Branky


0

Faovritem tohoto zápasu byla určitě Halže, která po úspěchu v nižší soutěži očividně pomýšlí ihned na další titul. Od začátku se jí také dařilo soupeře mírně přehrávat a své šance měnit i v góly. Přesto se jí Kaldruby sympaticky držely, zuby, nehty. Po půli to bylo jen 2:1 pro domácí. Ve druhé půli ale hosté zaspali a Halže rozhodla a nic už na tom nezměnili ani dvě trefy ukáše Kotlára v závěru utkání. Halže má další tři body a s tříbodovým náskokem na druhý Chodov je první. Kladruby jsou šesté, ale v neděli pravděpodobně ještě klesnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hotový zařídil Halži vedení

Halže se už na začátku ujala iniciativy a začala souepře přehrávat. Už v desáté minuttě jí navíc zásah Petra Hotového dostal do vedení, ale na toto inkasování dokázaly Kladruby ještě belskurychle odvětit přesnou ranou Václava Kučery. Na optickém obrazu hry to ale absolutně nic neměnilo a Halže i nadále při poledu na hřiště dominovala. měla více šancí, vyslala na souepře i více střel a nakoenc se ještě jednou i dočkala. V sedmatřicáté minutě se trefil Petr Hotový znovu a Kladruby opět prohrávaly. Jestliže chtěly v utkání dosáhnout na nějaké body, musely by znovu vyrovnat a rozhodně nepustit souepře do dvoubrankového vedneí. V první půli se to ale ještě nepodařilo.

O klíčovou trefu se postaral Mrenka

Ve druhé půli se obraz hry tolik neměnil. Kladruby si ale byly vědomé toho, že nyní je řada na nich. Stále více se proto snažily tlačit se do zakončení, ale marně. Halže si jejich pokusy ohlídala a v semdašedesáté minutě dokázala udělat klíčový krok. René Mrenka rozvlnil síť a Halže vedla 3:1. Vzápětí opařené a zklamané Kladruby ještě dorazil hattrickem Petr Hotový a pátým zásahem také Milan Soukup. Deset minut před koncem vedla Čechie 5:1 a bylo rozhodnuto. I proto se asi rozhodla výrazně polevit a ještě pustit Kaldruby do hry. V posledních minutách se tak ještě podařilo snížit Lukáši Kotlárovi. A následně se tentýž hráč, Lukáš Kotlár, trefil ještě jednou, ale ani to už hostům nepomohlo. Halže zaslouženě vyhrála v poměru 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Kladruby
TJ Kladruby: Kladruby se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
J. Pýcha [-] - A. Čurka [-] (46. L. Goubej [-] ) , R. Mrenka [-] , M. Soukup [-] , M. Božek [-] , M. Matoušek [-] (67. F. Bedecs [-] ) , J. Božek [-] , A. Dokoupil [-] , P. Hotový [-] , J. Horák [-] , M. Zeman [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] , V. Kučera [-] , J. Havránek [-] , P. Jamriška [-] - Z. Palma [-] , L. Kotlár [-] , M. Havránek [-] , T. Kasl [-] - J. Šimek [-]

ŽK: 86. M. Zeman , 88. R. Mrenka .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Friedenberger Robert - MATOUŠEK Milan (N), RADEK Valena (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.