Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:00

5.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor srazil v souboji o pozici Sulislav, ve druhé půli si zápas ale hodně zkomplikoval


Branky


0

V neděli na sebe narazili dva týmy, které se na začátku sezóny celkem trápí a pohybují se ve spodní části tabulky. Pro jednoho z nich však byl tento souboj nadějí nějakého odrazu ze špatné výhry. Tentokrát totiž oba prohrát nemohli. Od začátku se jasně lépe dařilo Boru, který si po parádní první půli držel náskok tří branek. Ve druhé půli sice výrazně slevil z tempa a Sulislav zápas ještě zdramatizivala kontaktní brankou, ale nakonec Bor beztak zvítězil 3:2. V tabulce se tak přehoupl nejen před Sulislav, ale i před Lesnou a nyní působí na deváté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní půle zdánlivě rozhodla

Boru fantasticky vyšel úvod zápasu, do nějž domácí celek vlétl v obrovském tempu a se vší vervou. A byl za to rychle a kvalitně odměněn. Po dvou minutách už zásluhou Marcela Hocmanna vedl, a když ve čtvrté minutě ještěpřidal další zásah Václav Hlaváč, měl už velmi slibný dvoubrankový náskok. Hra se pak výrazně zklidnila a Sulislav se dokázala do utkání alespoň trochu dostat. Bor měl ale stále trochu navrch a zápas kontroloval. A Sulislavi se i přes veškerou snahu snížit nepodařilo, i když nějaké šance také měla. Vypadalo to, že se tedy do šaten půjde za stavu 2:0, když v posledních minutách poločasu napřáhl ke střele opět Václav Hlaváč a ani napodruhé se nemýlil. 3:0. To už byl velký náskok. Takhle rozjeté zápasy se většinou už neztrácí.

Sulislav zabrala, Bor zpohodlněl

Sulislav se ve druhé půli dokázala ještě přemoci a pokusila se o obrat zápasu. Hrála ve velkém tempu a nyní to byl naopak Bor, kdo se nedokázal do hry pořádně dostat, ale chvílemi působil, jakoby o to snad ani neměl zájem. Jeho nasazení výrazně polevilo a hráči domácího týmu už zápas vyloženě jen dohrávali. To se ale začalo už brzy jevit, jako velká chyba. Asi po patnácti minutách dokázal snížit Václav Rejman, který vtiskl Sulislavi ještě kousek naděje. Hosté i nadále tlačili a odměny se jim dostalo ve dvaasedmdesáté minutě, když pálil přesně Milan Bouzek. Kontaktní branka byla na světě a vyrovnání v podstatě za rohem. Až toto inkasování Bor trochu probralo a domácí se začali bránit trochu snaživěji. To jim naštěstí nakoenc stačilo k tomu, aby si zbylý ednobrankový náskok udrželi. Moc ale nechybělo a mohli o velmi dobře rozjetý zápas přijít. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták: V první půli jsme byli určitě lepší. Brzy jsme vedli 2:0 a pak jsem ještě dost šancí nevyužili. Ve druhé půli jsme neměli špatných prvních deset minut, ale pak jsme odešli fyzicky a už jsme se jen bránili. V podstatě jsme to jen odkopávali, ale naštěstí jsme to už nějakým způsobem ukopali.

TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - L. Čížek [-] (20. L. Pták [-] ) , J. Blažek [-] , J. Tejkal [-] , F. Pták [-] , Z. Bachroň [-] , M. Jágrik [-] , V. Hlaváč [-] , V. Boško [-] , M. Hocmann [-] , R. Mikulička [-]

TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - L. Mička [-] , M. Brůha [-] , J. Strohschneider [-] , M. Řezníček [-] , K. Hanzlík [-] - P. Hlavin [-] , T. Hladík [-] , L. Laudát [-] (31. J. Plešinger [-] ) - V. Rejman [-] , D. Bouzek [-]

Počet diváků: 56. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - PODLIPSKÝ Petr (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.