V. Samek 25. (p.)
J. Peterka 85.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 14:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová ze souboji černých koní vyšla poprvé naprázdno


Branky


25. V. Samek (p.) , 85. J. Peterka - 7. A. Kurčík , 49. J. Kurčík , 80. A. Kurčík
0

Sérii pěti nedělních zápasů šestého kolo otevřel už ve dvě hodiny odpoledne souboj zatím dvou největších překvapení letošní sezóny a všechny zajímalo, kdo z něj asi vyjde lépe. Asi nikdo by se nedivil dělbě bodů, která je pro Tisovou letos typická. Tentokrát ale nebyla třeba. Zetor na svého soupeře stačil jen v první půli, pak se dala sice očekávat jeho převaha, protože jeho fyzická kondice je na vysoké úrovni, ale Chodov si dokázal své šance najít a vytvořit, a tak nakoenc zvítězil 3:2. Chodov se na čele tabulky bodově vyrovná první Halži, ta ale ještě svůj zápas v Trpístech nedohrála. Předskočit je ale může ještě Újezd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisové pomohla penalta

Chodov hrál od začátku opět velmi chytře. Nechal soupeře vymyslet první chybičku a hned při první příležitosti si to namířil do velké šance a uspěl. Trefil se Adam Kurčík a už v sedmé minutě tak bylo skóre otevřené. Hra se pak mírně uklidnila a oba týmy hrály velmi trpělivě, spíše chytře vyčkávaly na své šance. Hrál se hodně vyrovnaný fotbal s drobnými šancemi na obou stranách. V pětadvacáté minutě si však sudí nemohl nevšinout chodovského faulu ve vápně a nařídil pokutový kop, ze kterého vyrovnal Volodymyr Samek. Ani nadále se hra příliš neměnila, i přes to, že do šaten musel předčasně zamířit Sershen, oba týmy hrály takticky velmi dobře s výborně vyztuženou obranou. Branka tak už žádná nepadla a do šaten se odcházelo za stavu 1:1. Ještě před koncem půle ale sudí vyloučil ještě Rumenova a počet hráčů na hřišti se vyrovnal.

Důležitý rychlý zásah

Také vstup do druhé části vyšel Chodovským báječně. Už po pár minutách se dokázal prosadit s trochou štěstí Jan Kurčík a hosté opět vedli. Tisová teď musela tvořit, a tak se do toho pustila. Měla také více sil, než souepře a působila aktivněji. Hosté se však parádně stáhli a bránili s absolutní efektivitou. Domácí dobývali a dobývali, ale stále marně. Tentokrát nepomohl ani Maksym Samek. Hosté se navíc několikrát dostali do slibné šance v protiútoku a několikrát mohli rozhodnout. To se jim nakonec i podařilo, ale čekat museli opravdu dlouho. Až v osmdesáté minutě zvýšil Adam Kurčík a bylo rozhodnuto. Tisová pak ještě chvíli tlačila a dočkala se i snížení po parádní trefě do víka v podání střídajícího Jana Peterky, ale navíc už se nezmohla. Ještě se snažila vyrovnat, ale to už se nepodařilo. Zadní Chodov vyhrál.



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: My jsme začali opět hrát oslabení, ale postupně nám dorazili další hráči. Nicméně, začali jsme celkem dobře, ale nedali jsme gól a soupeř toho dokázal využít a skórovat vzápětí první. Poté se hra trochu vyrovnala, ale my jsme dělali zbytečné chyby, kterými jsme se postupně sami hodně sráželi. Po první půli to bylo ale 1:1 a my jsme věřili, že ve druhé si se soupeřem dokážeme poradit. Ale Baník dal rychle se štěstím gól, který byl z poloviny vlastní. My jsme pak měli několik velkých šancí, ale v koncovce jsme selhali. Soupeř pak rozhodl třetí brankou. Je to velká škoda. Myslím, že jsme na ně měli, nikdo z týmu soupeře neběhal, jen se vše nakopávalo na útočníka, který jediný makal. Je to pro nás určitě ztráta.

TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
D. Sershen [-] - M. Foltas [-] , I. Balash [-] , M. Samek [-] , V. Samek [-] (60. V. Rott [-] ) , V. Pryvrattskyi [-] (65. J. Peterka [-] ) , R. Radocha [-] , T. Kozák [-] , V. Koscelník [-] , P. Gabčo [-] , D. Fitsek [-]

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - M. Mazanec [-] , J. Fidler ml. [-] , M. Danko [-] (57. R. Földési [-] ) , M. Blažek [-] , T. Sádlík [-] (32. M. Founě [-] ) , F. Řezábek [-] , E. Pikl [-] (65. J. Květoň [-] ) , J. Kurčík [-] , A. Kurčík [-] , L. Kubalík [-]

ŽK: 6. V. Pryvrattskyi , 30. V. Samek - 55. E. Pikl , 85. A. Kurčík , 90. J. Fidler ml. . ČK: 25. D. Sershen - 40. I. Rumenov .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Uhlíř Jan - VELICH Josef (N), MAZANEC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.