1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav dokázala Kladrubským vzdorovat jen v první půli


Branky


0

V Sulislavi se od začátku nehrálo příliš atraktivní a divácky záživné utkání. Byl to spíše urputný boj ze strany obou týmů. Nikomu se příliš nedařilo a ve vyrovnaném utkání oba celky bojovaly tak trochu spíše sami se sebou. V první půli byla hra vyrovnaná a poločas celkem zaslouženě skončil remízou 1:1. Ve druhé už se ale Kladruby dokázaly zlepšit a strhnout zápas na svou stranu. Sulislav tak po dlaší porážce zůstává v tabulce hodně nízko, Kladruby jsou již čtvrté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli vyrovnáno

V první půli nebylo příliš nač koukat. Diváci se museli spíše nudit. Jednalo se především o přetahování se o balón ve středu hřiště. Zápas lemovala spousta nepřesností z obou stran a spousta zbytečných ztrát balónu. K vidění bylo jen několik málo drobnějších šancí. O nějakém vyparacování se ale hovořit nedá, spíše šlo o nákopy a závary ve vápně. Přesto se na branku nemuselo dlouho čekat. Už v jedenácté minutě se prosadil Emil Samko a favorizovanější Kladruby byly ve vedení. Dlouho si jej také dokázaly udržet, ale v posledních minutách poločasu je o něj připravil pěknou trefou Libor Gebert a po první půli mohli oba týmy začít odznovu. Stav byl vyrovnaný.

Rychlá branka

Ve druhé půli se obraz hry výrazně změnil. Především tedy ze strany Kladrub, které uklidnila rychlá branka Petera Kotlára. Od té doby hrály Kladruby v daleko větší pohodě a zápas si v poklidu kontrolovaly. O chvíli později navíc ještě zvýšil Tomáš Kotlár a od té doby se už zápas v podstatě jen dohrával. Sulislavi došla víra i síly a domácí už nebyli schopni vzdoru. Kladruby už hrály jen to, co bylo třeba. Žádná branka už nepadla a hosté si svou výhru bez potíží ohlídali. Vděčí za to skvělému vstupu do druhé půle.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Kladruby
Tomáš Kasl: My jsme dali brzy branku. Pak jsme měli podle měl trochu více ze hry, ale soupeř měl velmi nebezpečné standartní situace. Pak nás začal trochu přehrávat a podařilo se mu vyrovnat. O půli jsme si ale něco řekli, vystřídali jsme, přeorganizovali jsme to, uklidnili jsme hru a byli jsme určitě lepší. Byli jsme rychlejší a dokázali jsem být nebezpeční. Sulislav se pak sama trochu srážela tím, že si přestala všímat zápasu a spíše si jen stěžovala. Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - K. Hanzlík [-] , M. Řezníček [-] , P. Hlavin [-] , L. Gebert [-] - P. Macháček [-] (80. T. Hladík [-] ) , L. Laudát [-] (46. L. Do Manh [-] ) , J. Plešinger [-] , M. Brůha [-] - V. Rejman [-] (23. L. Mička [-] ) , D. Bouzek [-] -

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] , V. Kučera [-] , P. Ganobjak [-] , R. Valena [-] - E. Samko [-] , L. Kotlár [-] , M. Havránek [-] (79. J. Šimek [-] ) , T. Kasl [-] - T. Kotlár [-]

ŽK: 33. P. Macháček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MIČKA Jan (N), PALMA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.