Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První tříbodová výhra Kšic


0

Jak jsme již avizovali v tipech experta, v tomto utkání šlo spíše o to, který z týmů se dostane o víkednu z mizérie a nabudí se výhrou za tři body. Zatímco Jiskře s už letos jednou vyhrát podařilo, Kšice se radovaly jen jednou, ale po penaltách. Teď byly ale favoritem ony, ačkoli v tabulce byly na dně, jejich forma a optický výraz musel každého diváka oslovit více. At to se potvrdilo, ale bylo to těsné a vyrovnané. Kšice vyhrály 3:2. Mají tři další body a v tabulce se Jiskře bodově vyronvaly. Na skóre stále ale ztrácí. Konečně se ale odlepily ze dna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Famózní závěr Jiskry

Od začátku se nehrálo příliš pohledné utkání. Týmy se zasekly spíše vemzi šestnáctkami a celý zápas doprovázely jen drobnější šance, které málkody končily alespoň střelou na branku. Více aktvinější byla v tomto směru Jiskra, ale první branku se přesto podařilo vsítit domácímu celku, když se ve čtrnácté minutě trefil Josef Pařízek. Více si toho ael domácí vytvořit neodkázali a od potřebného navýšení byli celou dobu vlemi daleko, ale ani na vyrovnání to nevypadalo. Asi by se po třiceti miiinutách hry nikdo nedivil, kdyby zápas výsledkem 1:0 i skončil. Jiskře se vša kfamózně vydařil závěr první půle, v něžm se během jedné minuty dokázali trefit Václav Fatura a Josef Marcinek, kteří tak společnými silami strhli zápas na stranu hostí. Kšice rázem ztrácely.

Rychlé vyrovnání a čekání na spasitele Šetlíka

Ve druhé půli měly Kšice trochu štěstí. Brzy se dostaly do šance ve vápně a bylo z toho vyrovnání. Trefil se Václav Chudáček. Pak se ale hra vrátila do starých dobrých kolejí a hrálo se opět divácky velmi neatraktivní utkání. Týmy bojovaly spíše tak trochu sami se sebou. Bylo otázkou, zda někod dokáže ještě přidat možná rozhodující branku. Blíže tomu několikrát byla Jiskra, ale odmácí tým podržel brankář. A domácí útočníci jej sovu produktivitou dokázali později podpořit. Šancí sice moc neměli, ale branky dávali. Panác minut před koncem se trefil Ivan Šetlík a Kšice byly opět ve slibném vedení. Jiskra si sice v závěru ještě snažila se zápasem něco udělat, ale nehrála zase tak dobře, aby si dokázala vytvořit konstantní převahu, nebo nějaký nápor na soupeře. Zkráta už vyrovnat nezvládla. Kšice tak nakonec s trochou štěstí vyhrály své první letošní utkání za tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Jan Janout: Konečně jsme vyhráli za tři body. Za to jsem určitě rád. Klukům se konečně něco povedlo. Zápas byl vyrovnaný, odehrával se spíše mezi šestnáctkami. Musím uznat, že hosté měli možná směrem dopředu více ze hry, ale nedařilo se jim v zakončení. Náš brankář nás podržel. My jsme toho do útoku zase tolik nepředvedli, ale využili jsme toho, co jsme měli a díky tomu jsme vyhráli. Určitě jsme spokojení.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - N. Škornička [-] , P. Kaprhál [-] , A. Smetana [-] (50. L. Kudlík [-] ) , D. Fořtík [-] - M. Šetlík [-] , V. Chudáček [-] , P. Jankov [-] , D. Škornička [-] - J. Pařízek [-] , I. Šetlík [-] -

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - R. Hobl [-] , K. Ebenhöh [-] (46. M. Šmehyl [-] ) , V. Fatura [-] , L. Kubena [-] , M. Malich [-] , P. Duraj [-] , P. Zeman [-] , J. Marcínek [-] , T. Veselý [-] , R. Pecháček [-]

ŽK: 79. R. Pecháček . ČK: 88. N. Škornička .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MILOTA Radek (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.