Zetor veze dva body z Trpíst


Branky


52. V. Roučka , 87. P. Braha - 13. M. Samek , 85. R. Radocha
0

Jedno z nejzajmavějších utkání kola nakonec skončilo nejnapínavějším scénářem, jakým jen mohlo. Zápas Trpíst a Tisové dokráčel až k penaltovému rozstřelu, ve kterém se domácí Sokol musel už poněkolikáté v sezóně před souepřem sklonit. Trpísty byly v utkání moná o neco lepší a hosty musel podržet hlavně brankář, přesto to k bodovému zisku stačilo. Zetor veze z horké půdy dva cenné body a v tabulce se osamostatňuje na druhé příčce. Trpísty poskočily na sedmé místo, ale na druhou Tisovou ztrácí jen pět bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samek dostal Zetor do vedení

V první půli se hrál celkem vyrovnaný a otevřený fotbal s šancemi na obou stranách. Oběma týmům ale ve finální fázi vždy něco málo chybělo, a tak se jim střelcky tolik nedařilo. Přesto diváci viděli první branku už velmi brzy, přesněji tedy ve třinácté minutě, když přesně zamířila při své dorážce hostující hvězda, Maksym Samek. Pak ale oběma týmům třelný prach zvlhnul a oba se přetahovaly spíše mezi šestnáctkami. Tisová měla v této fázi možná mírně navrch a měla i více šancí, ale nevyužila jich, a tak jí při odchodu do kabin musel stačit jen jednobrankový náskok. 

Zběsilý závěr, Trpísty užnevěřily

Ve druhé půli se Trpísty hodně zvedlya začaly souepře přehrávat. Vytvářely si hodně šancí a už v sedmé minutě se dočkaly zaslouženého vyrovnání, když se prosadil Václav Roučka. Roučka v první půli sice zahodil několik šancí, ale nyní byl pro Tisovou hlavním nebezpečím. Hodně zlobil a byl velmi aktivní. Tisová v této fázi musela předvést svou dobře známou kvalitní obranu, která jí opět podržela. Trpísty, když se už neprosadily, pak postupně polevovaly, až se hra zase vyrovnala. Domácím ale docházel dech torchu rychleji, a tak bylZetor v závěru zase trochu aktivnější, z čehož vytěžil, jako už mnohokrát v této sezóně, branku těsně před koncem. V pětaosmdesáté minutě zdánlivě rozhodl Radek Radocha, který brilantně zamířil z přímého kopu rovnou do šibenice. Nevěřili už ani domácí, přesto se ještě o něco pokusili a vyplatilo se. Během chvíle odpověděl druhým vyrovnáním Petr Braha, který tak poslal zápas do penalt a zajistil dělbu bodů.

Trpístům penalty nejdou

Trpísty penalty nezvládají. Ze čtyř pokuů letos ovládly jen jeden rozstřel, a to určitě není dobrá bilance. Tisová na tom byla před utkáním ale stejně, což dávalo Sokolu určitou naději. Nakoenc ale opět nepřekvapil. Na penalty prohrál a musel se smířit se ziskem jen jednoho jediného bodu. Zetor odvází dva a v tabucle se tak osamostatňuje na druhém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Dnes nás čekal těžký soupeř. My jsme museli přeházet sestavu, protože jsme věděli, že mají hodně rychlé útočníky, ale beztak nás prvních patnáct minut hodně tlačili a byli lepší, než jsme se konečně dostali do tempa. Ke konci poločasu a ve druhé půli už jsme měli více ze hry my, ale chybělo nám více štěstí. Až jsem se sám divil tomu, jak přestal soupeř hrát. V závěru jsme ale dostali gól a už jsme snad ani sami nevěřili, že bychom mohli ještě vyrovnat. Nakonec to ale vyšlo. Minimálně za druhý poločas jsme si ten druhý bod zasloužili určitě my, škoda, že to zase nevyšlo.

TJ Zetor Tisová
zetor Tisová: Tisová se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Loukota Petr - KUBAŠTA Stanislav (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.