0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kšicích rozhodovala jediná branka, tu vstřelila Planá


Branky


0

O jedinou branku celého utkání se postaral v pětatřicáté minutě plánský Miroslav Jeřábek. To stačilo k tomu, aby si Planá vedení bez větších potíží udržela a odvezla si tři důležité body za nejtěsnější možnou výhru v základní hrací době. Zápas nebyl nikterak pohledný a zvlášť atraktivní. Zdálo se, že oba týmy jej chtějí hlavně dohrát a rozejít se v klidu do svých domovů. Diváci si zápas příliš neužili. Planá se tak posunula na třetí místo a v posledním letošním utkání bude bojovat o druhou příčku, která jí bude v případě výhry patřit. Kšice jsou stále poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeřábkova vítězná trefa

Zápas nebyl přílš záživný už od začátku. Oba týmy se sice snažily, ale moc se jim nedařilo, tedy alespoň při ofenzivní činnosti. V defenzivě byly totiž velmi dobří oba a ani jeden se nenechal soupeřovými pokusy snadno překvapit. Přesto diváci na obou stranách pár zajímavých akcí viděli. Nic extra nebezpečného v tom ale nebylo. I proto se na první branku muselo velmi dlouho čekat. Teprve až v pětatřicáté minutě se dokázal prosadit přesným zásahem Miroslav Jeřábek a od té doby už Planá hru jen kontrolovala. Ještě vícce se v defenzivě zpevnila a v klidu se nažial držet balón. Kšice byly přes veškerou snahu v podstatě vyřazeny ze hry.

Klidná dohra

Ve druhé půli už se zápa v podstatě jen dohrával. Je tedy pravdou, ež aktuální vývoj a výsledek nutil diváky počkat si na rozuzlení celého zápasu, protože za stavu 1:0 pro jeden tým se může stát vždy ještě cokoli. Planá ale žádné drama nedopustila, souepře svou kvalitní, leč celkem pasivní hrou, otrávila a v posledních třiceti minutách už Kšice v podstatě ani nebyly nebezpečné, i když je pravdou, že snaha se jim určitě upřít nedala. Ale Planá měl zkrátka vše pevně ve svých rukách a bez větších potíží si své jedmobrankové vedení už udržela. Slaví tak další těsnou výhru a v tabuce se po porážce posledního posouvá zase o něco výše.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Jan Janout: Utkání bylo určitě vyrovnané, hrálo se spíše mezi šestnáctkami. Planá měla možná v útoku více odvahy a měla možná i trochu více šancí, ale my jsme jim zdatně sekundovali. My jsme v první půli dostali trochu smolný gól, což byla velká škoda, která rozhodla. Pak už se zápas v podstatě jen dohrával. My jsme se v závěru ještě snažili. Kluci makali, bojovali a snažili se, za což mají mé díky. Podle mě to byl ale oboustranně hodně podprůměrný zápas.

FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - V. Berta [-] , J. Havránek [-] , M. Bureš [-] - K. Dýdek [-] , P. Šnebergr [-] , V. Chudáček [-] , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] , N. Škornička [-] - A. Smetana [-] (46. J. Pařízek [-] ) -

FK Planá B
J. Butala [-] - P. Miklas [-] , P. Mikota [-] , J. Hlinčík [-] , P. Hlinčík [-] - J. Gažík [-] , R. Havlíček [-] - M. Jeřábek [-] (46. T. Švejda [-] ) , L. Švejda [-] , M. Kuchař [-] , V. Pánek [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MILOTA Radek (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.