Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

13.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halži pomohl proti Lesné A-tým, a tak Čechie zvítězila


Branky


0

Hráči Čechie Halže A si v minulém ročníku vybojovali postup do vyšší soutěže, ale kdo si myslel, že naše soutěž o některé velké hvězdy přijde, tak se zmýlil. Postoupit se totiž podařilo také Halžské rezervě, které ale hvězdy A-týmu velmi rádi chodí vypomáhat, a tak jsme borce, jako třeba René Mrenka, nebo Lukáš Kormoš a mnoho dalších, mohli vidět už v prvním letošním utkání sezóny. Ti tak pomohli své rezervě získat první body, o něž obrali Lesnou v poměru 3:2. První a poslední slovo měla ale Lesná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná rychle a pak dlouho vedla

Lesné se skvěle podařilo zachytit úvod zápasu a už v páté minutě se postaral o úplně první branku sezóny Miroslav Baran ml.. Rychlé inkasování už však Halži probralo a hra se ihned vyronvala. Hrálo se hodně opatrně, ale dělalo se hodně chyb. Na obou týmech šla jednoznačně vidět určitá nerozehranost a dlouhá pauza, a tak diváci nesledovali ani příliš pohledné utkání, i když je pravdou, že několik málo drobných šancí k vidění na obou stranách bylo. Přesto se ale diváci v závěru půle ještě jedné branky dočkali, když k jejich radosti vyrovnal v osmatřicáté minutě Aleš Dokoupil. Při odchodu do šaten tak bylo vyrovnáno a před druhou půlí bylo vše stále otevřené.

Největší posily zaúřadovaly

Ve druhé půli přišlo ze strany Halže několik střídání mězi hráči A-týmu, aby se před prvním zpasem ve vyšší soutěži příliš neunavovali. I tak ale druhá várka přinesla nový impuls. Halže byla lepší a soupeře dokázala ve druhé půli přehrávat. Měla navrch a už po necelých pěti minutách jí dostal do vedení Lukáš Kormoš. I když měli domácí i nadále navrch, přpišla pak dvacetiminutová pauza, než se podařilo Halži zvýšit na 3:1 a v podstatě tak rozhodnout o své výhře. O branku se nepostaral nikdo jiný, než hvězdný René Mrenka, který odehrál, jako jeden z mála ze všech posil celý zápas. Ve zbytku utkání pak už Halže spíše vedení kontrolovala a v klidu si kráčela za prvními body a ty už jí nesebralo ani snížení Dominika Tkáče dvě minuty před koncem zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: Prvních patnáct minut jsme hráli špatně a Lesná nás také potrestala gólem. Pak jsme se ale probrali a od té doby bych řekl, že jsme měli navrch a zápas jsme postupně otáčeli. Ve druhé půli už jsme byli výrazně lepší, ale přesto se soupeři podařilo snížit v závěru na 2:3 a museli jsme se ještě strachovat o výsledek. A celkový dojem? Bylo vidět, že jsme nerozehraní a měli jsme dost problémů, ale nakonec jsme mohli být spokojení.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: Na obou týmech byla vidět velká nerozehranost. Nám se ale podařilo otevřít skóre a dlouho jsme drželi vedení, ale pak se podařilo Halži snad z první šance vyrovnat ke konci půle. Ve druhé půle na nás ale nastoupili a byli určitě lepší, převzali iniciativu a unikali nám. V závěru jsme se ale ještě dostali do kontaktu a mohli jsme i vyrovnat, ale sudí nám upřel penaltu, a tak jsme v Halži zase o gól prohráli, jako obvykle.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - J. Korda [-] (46. L. Kormoš [-] ) , R. Mrenka [-] , J. Typovský [-] (46. T. Kaizler [-] ) , M. Božek [-] , V. Petrov [-] , J. Božek [-] , A. Dokoupil [-] , P. Hotový [-] , J. Horák [-] (76. F. Bedecs [-] ) , M. Zeman [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - J. Voron [-] (55. M. Goubej [-] ) , R. Danko [-] , V. Danko [-] , R. Prexl [-] - R. Vavřička [-] , P. Karafiát [-] , M. Baran ml. [-] , M. Baran st. [-] - V. Danko [-] , D. Tkáč [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Friedenberger Karel - MATOUŠEK Milan (N), LUPŠA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.