1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 10:00

13.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kloužek otočil zápas v Kladrubech, první body má Planá


Branky


0

První zápas už za sebou mají i Kladruby a Planá. Oba týmy se v první půli spíše jen rozehrávaly a hned zkraje druhé pak roztočily ten rozhodující kolotoč. Kladruby sice začaly lépe, ale plánský Kloužek pak zápas dvěma zásahy otočil ve prospěch svého týmu, a Planá se tak nakoenc dočkala prvního letošního vítězství a prvních tí bodů. To Kladruby si budou muset na body ještě počkat u dna tabulky. Zajímavostí je, že tento zápas je již třetím, které se zatím v tomto ročníku odehráli a stejně, jako oba před ním skončil jen rozdílem jedné branky, to může znamenat jen jedno, letošní sezóna bude opět ohromně vyrovnaná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní půle bez branek

První půle byla v podání obou týmů rozpačitá a příliš pohledný fotbal se nehrál, týmy se v novém ročníku rozkoukávaly a spíše se opatrně oťukávaly. Zkoušely, v jaké jsou formě a nač mají. Oba dělaly mnoho chyb a v jejich hře bylo spousty nepřesností. První půle byla zkrátka spíše jen pro rozehrání, a to hlavní mělo přijít až v té druhé. Není proto divu, že se i přes drobné šance v první půli nikdo neprosadil a do šaten se muselo odcházet za vyrovnaného bezbrankového stavu.

Planá začala druhou půli špatně, ale zápas otočila

Úvod druhé půle zastihly skvěle Kladrubští, když se už po necelých dvou minutách dostali po přesném zásahu Tomáše Kotlára do jednobrankového vedení. Ale dlouho jim nevydrželo, Planá dokázala na inkasování bleskurychle zareagovat a do dvou minut se podařilo vyrovnat Danielu Kloužkovi, který se vrátil po sezóně v Německu. Od té doby už měla Planá o trochu navrch a na hřišti působila lepším dojmem, ale když ve čtyřiašedesáté minutě udělil sudí Jiřímu Hlinčíkovi druhou žlutou kartu a poslal ho předčasně do sprch, nevypadalo to s ní zrovna nejlépe. Ale tím se možná nechali uchlácholit i domácí a neuplynula ani minuta a Planá všechny tyto spokulace odvrátila. O její vedení se druhým zásahem postaral Daniel Kloužek, a na to už Kladruby nedokázaly až do konce zápasu zareagovat. Planá tak nakoenc zaslouženě zvítězila 2:1 a má první body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Soupeř byl od začátku o něco lepší, první půli jsme ubránili a ve druhé jsme se dokonce dostali do vedení a hru trochu vyrovnali, ale soupeř pak zápas otočil a podařilo se mu vedení už obránit. Fotbal byl celkem pohledný, ale hodně nervózní.

FK Planá B
Zdeněk Häusler: My jsme začali dobře, byli jsme o dost lepší a zahodili jsme i celkem dost šancí. Ve druhé půli jsme ale dostali rychle gól a museli jsme zase zabrat. Po chvíli se nám podařilo vyrovnat a nakonec jsme zápas i zdárně otočili. Ještě jsme zahodili hodně šancí a sami jsme si tak první zápas hodně zkomplikovali, ale nakonec jsou z toho tři body, takže můžeme být spokojení.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - V. Kučera [-] , J. Šimek [-] , R. Valena [-] , P. Kotlár [-] , P. Ganobjak [-] - E. Samko [-] (80. J. Šrámek [-] ) , P. Kadlec [-] , T. Kasl [-] , M. Havránek [-] (60. R. Palma [-] ) - T. Kotlár [-]

FK Planá B
R. Švarcbek [-] - P. Brožíček [-] - M. Slavík [-] (46. T. Švejda [-] ) , P. Mikota [-] , M. Kuchař [-] , R. Pánek [-] , P. Mikota [-] (46. J. Bucsuházy [-] ) , D. Kloužek [-] , P. Hlinčík [-] , J. Hlinčík [-] , Z. Häusler [-]

ŽK: 19. P. Kotlár , 43. R. Valena - 53. J. Hlinčík , 53. P. Hlinčík . ČK: 64. J. Hlinčík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sirový Václav - JÓZA Jaroslav (N), SLIVONĚ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.