Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 15:00

13.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zadní Chodov přejel Kšice a je první


Branky


0

Asi největší překvapení prvního hracího víkendu nabídla zápas Kšice a Zadního Chodova. Ten byl poměrně jednostranný, ale asi z opačného směru, než diváci čekali. Tím lepím byl totiž Baník, Baník, který se v minulé sezóně hodně trápil, dlouho musel vůbec bojovat o udržení a na své konto si připsal další neúspěšnou sezónu. Tenhle ročník ale začíná jinak, tentokrát chce pomýšlet rozhodně výše a netrápit se celou sezónu u dna. V prvním utkání zazářil, zvítězil na hřišti Kšic hladce 4:0 a posunul se nečekaně do čela tabulky, jan tak dále. Že by Baník chtěl navázat na loňský vzestup Trpíst?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov rozhodl v závěru první půle

Do utkání vstoupil jednoznačně lépe Baník, který soupeře svou dobrou hrou vemi zaskočil a měl po celou dobu o něco navrch, minimálně tedy do počtu šancí. Kšice působily mdle a nerozehraně, chyběl jim pohyb i chuť a Baník z toho už v patnácté minutě vytěžil vedoucí gól Jana Kurčíka, po němž se ale také nic neměnilo. Kšice se nezlepšily a Baník mohl v poklidu přiživovat své vedení. Když navíc ve dvaatřicáté minutě přidal Miroslav Blažek druhý zásah, byl náskok Chodova už hodně slibný. Nakoenc se Baníku ale podařilo v první půli i definitivně rozhodnout, když na sebe gólem do kabin upozornil ještě Adam Kurčík. Na tříbrankovou ztrátu už nemohli nerozehrané Kšice ve druhé půli zareagovat.

Kšice se trochu vzepřely, ale jen do dalšího inkasování

Počátek druhé půle byl trochu vyrovnanější a možná měly Kšice i navrch, ale nejspíš to bylo především tím, že Baník očekával od soupeře větší tlak, a tak se přesunul spíše k defenzivní činnosti, nicméně i to přineslo své ovoce. Kšice totiž Baníku uzpůsobily svou hru a pomalu se všichni hráči začali tlačit na pomoc do útoku, což ale nabídlo Chodovu možnost nebezpečných rychlých protiútoku. Jednoho z nich se pak podařilo využít Jakubu Sádlíkovi, který tak zasadil Kšicím další, ale už poslední ránu. To Kšice totiž zlomilo úplně a od té doby už se zápas jen v poklidném tempu dohrával. Baník nakonec vyhrál 4:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , A. Smetana [-] , N. Škornička [-] - L. Kudlík [-] (36. K. Friedenberger [-] ) , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - D. Škornička [-] (46. K. Dýdek [-] ) , J. Pařízek [-] , P. Šnebergr [-] -

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - J. Fidler ml. [-] , J. Kurčík [-] (72. R. Földési [-] ) , A. Kurčík [-] , L. Kubalík [-] , M. Danko [-] , J. Sádlík [-] , F. Řezábek [-] , M. Mazanec [-] (89. J. Zajíček [-] ) , M. Blažek [-] , M. Founě [-] (83. T. Sádlík [-] )

ŽK: 35. P. Šnebergr , 62. P. Kaprhál - 42. J. Kurčík , 62. M. Mazanec .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: Friedenberger Robert - MILOTA Radek (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.