Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod venku udolal Bernartice


Branky


0

Vcelku vyrovnaný zápas mezi Bernarticemi a Brodem nad Tichou nám přineslo třetí kolo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů

Hosté šli do vedení vcelku rychle. Již v 5. minutě prostřelil domácího brankáře záložník Martin Květoň... a zápas zplna začínal...

 

FK Brod nad Tichou neustupoval a dále hrál aktivně. Vytvářel si příležitosti a mnohé volaly po gólu. Jako akce Petra Jonáše z 16. minuty..

 

Domácí nechtěli ponechat nic náhodě a také vyvíjeli útočnou snahu. Tu nakonec také zužitkovali. Aleš Novák se trefil ve 22. minutě a snížil tak na 1:2...

 

Dále už v 1.půli nepadl žádný gól.

přestřelka

Druhá pětačtyřicetiminutovka nabídla zajímavý fotbal. Oba celky se tlačily dopředu a nezaháleli a rozhodně se nebáji chodit do velkých šancí. Jedena z nic, ta z jedenašedesátéminuty nakonec skončila gólem a upravila skóre na 3:1 pro hosty. Postaral se o ni Matrin Květoň.

 

Domácí zabrali o to více a nakonec jejich snaha nesla ovoce. V 70. minutě snížil na 2:3 útočník Bernartic Karel Moravec. A nakonec se diváci a fanoušci dočkali dokonce vyrovnání! To v 71. minutě napřáhl Josef Bachroň a nemýlil se.

 

Jenomže nakonec promluvili ještě hráči Brodu. Psala se sedmdesátápátá minuta utkání a Martin Květoň dokončil svůj hattrick!!

 

Brod nad Tichou tak po napínavém souboji veze z Bernartic domů 3 body a šplhá v tabulce nahoru.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
V. Malík [-] - O. Moos [-] , K. Moravec [-] - A. Novák [-] , P. Habart [-] (60. P. Pinta [-] ) , Š. Szitaš [-] , J. Kocourek [-] (57. J. Bachroň [-] ) , J. Hofman [-] , M. Bogaš [-] , M. Šika [-] , J. Šika [-]

FK Brod nad Tichou
J. Burián [-] (70. M. Vavroň [-] ) - D. Novák [-] , M. Marek [-] , J. Mlynár [-] (56. M. Majer [-] ) , M. Květoň [-] , P. Kutílek [-] , V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-] , P. Jonáš [-] , F. Janda [-] , A. Ardeleánu [-] (33. Z. Pytlík [-] )

ŽK: 17. M. Šika , 39. A. Novák , 43. Š. Szitaš - 11. F. Janda , 80. P. Jonáš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LIGAČ Marek - HAJTMAN Jaroslav (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.