Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 10:30

4.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod doma porazil Ctiboř, která ztratila 3body podruhé za sebou. Sestřelil ji Křehlík


Branky


0

Ctiboř se trápí. Ze čtyř zápasů má 3 body a skóre 4:10. Ve 4. kole se protrápila i zápasem v Brodu..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Ve pátém zápase podzimní části ligy čtvrté třídy OP Plzeň - Tachov na sebe narazily týmy FK Brod nad Tichou a TJ Ctiboř. Ctiboři moc naši tipéři nefandili, neboť zatím z možných dvanácti bodů získala pouze tři a lopotí se na dně tabulky. Naopak Brod se stal jasným favoritem tohoto utkání.

 

FK Brod nad Tichou šel do zápasu s vervou a aktivitou, kterou po pohledném pasu a ještě pohlednější střelou zužitkoval v sedmé minutě domácí Václav Křehlík. Domácí tedy naplňovali svou roli hned od začátku...

 

Ctiboř letos chce praktikovat vcelku agresivní hru, důrazné napadání a pressing.. Jenomže na rozdíl od minulých kol, tentokrát jim to trochu hybělo, a tak dostávali hráči domácího celku doti místa a prostoru. Toho pak využil ve dvacátédruhé minutě prvního poločasu Václav Křehlík, který zužitkoval více prostoru v obraně, dostal se do blízkosti brány a s přehledem překonal podruhé domácího gólmana..

 

Brod dá se říci kontroloval hru a po druhé vstřelené brance už nebyl tak hladový po gólech a hra se trochu sklidnila... A to natolik, že do přestávky pak už gól nepadl..

Hattrick Křehlíka

FK Brod nad Tichou začal druhou půli takč, jak skončila ta první. Domácí tým kontroloval dění na hřišti a svého soupeře v podstatě do nijak zvlášť nebezpečné akce často nepouštěl. Naopak po čtvrt hodině hry ve druhé pětačtyřicetiminutovce opět začal nabírat na tempu a hned se dočkal odměny. V 56. minutě totálně propadla bránící řada hostů a Václav Křehlík s míčem na noze vykouzlil druhou pěknou střelu, díky níž si za dnešní utkání připsal tento útočník Brodu hattrick.

 

Po vstřelené brance se Brod jakoby nasytil góly a trochu se zatáhl, vypadalo to, jako by se chystal na nápor hostí. Ti ale s žádným nepřišli, nakonec toto zatažení způsobilo jen více kombinace na straně domácích a kontrolu hry v jejich režii..

 

Ctiboř se tak podruhé za sebou nedokázala gólově prosadit a vyšla ze střetnutí naprázdno, naopak Brod může slavit. Získal tři body a posunul se na pátou pozici a je o pohý bod za Damnovem..



Ohlasy k zápasu



TJ Ctiboř
Ladislav Kopáček: Zápas jsme vlastně kontrolovali víceméně my, Ctiboř, která hraje takovou agresivnější hru, když hodně dojíždí souboje... zdálo se i, že jim to dneska nějak chybělo. Ostatně 3 góly tomu odpovídají, Tu hru jsme měli v rukou my a do ničeho jsme je moc nepouštěli.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
B. Marek [-] - Z. Pytlík [-] (46. Z. Bohata [-] ) , D. Novák [-] , M. Marek [-] , J. Mlynár [-] , M. Hišem [-] , M. Květoň [-] (10. D. Bernard [-] ) , P. Kutílek [-] , V. Křehlík [-] , P. Jonáš [-] , L. Kopáček [-]

TJ Ctiboř
T. Hanus [-] - M. Vávra [-] , J. Vávra [-] , R. Šedivý [-] , L. Svoboda [-] , P. Mička [-] , P. Kopča [-] , V. Jílek [-] , L. Houžka [-] , V. Gangur [-] , M. Gangur [-]

ŽK: 73. D. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Loukota Petr - KOPÁČEK Radek (N), HOŘEJŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.