Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš zahájila sezonu vysokou výhrou nad Sobotkou


Branky


0

Třebeš v prvním poločase přišla o svůj jednogólový náskok, a dokonce prohrávala. Do konce prvního poločasu ale domácí stihli vyrovnat a ve druhém poločase čtyřmi dalšími góly rozhodli o své výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přetahovaná

Tradičně velmi mladému týmu hradecké Třebše se vydařily úvodní minuty se Sobotkou a domácí šli už po pěti minutách hry do vedení. O první branku nové sezony se postaral záložník Martin Štajer, který překonal hostujícího gólmana Antonína Mäsiara. I přes rychlý gól však byla na domácích hráčích patrná nervozita, ze které pramenily chyby. Nerozvážnost domácích se Sobotce podařilo poprvé potrestat ve dvacáté minutě, kdy na 1:1 vyrovnával Oldřich Knobloch. O pět minut později navíc hosté využili dalšího nedorozumění ve hře Třebše a obrat na 1:2 dokonal Tomáš Klečal.

 

Tím pravým impulzem pro domácí fotbalisty byl nepříznivý stav, který v Třebešských podnítil chuť s výsledkem něco udělat. Domácí zpřesnili a zefektivnili svoji hru a odměnou jim byla třicátá druhá minuta, kdy na 2:2 vyrovnával záložník Lukáš Rederer. Pro další průběh první půle se tak vyrovnalo skóre i předváděná hra obou týmů, do kabin se tak hráči rozcházeli za nerozhodného stavu 2:2. 

Třebeš kráčí za vítězstvím

Začátek druhé půle znovu vyšel lépe domácí Třebši a nevydařený vstup do druhé části zápasu měl pro hosty katastrofální následky. Už dvě minuty po zahájení poločasu se do úspěšného zakončení dostal útočník Petr Majer, který domácím vrátil vedení. Oproti prvnímu poločasu dokázali domácí svůj náskok rychle pojistit, když o tři minuty později zvyšoval na 4:2 dvougólový Martin Štajer. Třebeš si tak vybodovala dvougólový náskok a mohla se cítit klidněji. Přesto se mladí hráči domácích rozhodli ještě vyztužit základy svého vedení. V osmašedesáté minutě vstřelil pátou branku domácích Jan Sobotka, na konečných 6:2 upravil devět minut před koncem utkání střídající Josef Semerák. Sobotečtí nedokázali reagovat na gólový vstup Třebše do druhého poločasu a ve zbytku zápasu už nenašli konec přetržené nitě. Třebeš tak dovedla zápas do úspěšného konce a vyhrála 6:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Do utkání jsme po letních změnách šli s napětím. Třem nejstarším hráčům je 24 let. Nervozitu neuvolnila ani první branka Štáji, protože po dalších 20 minutách a chybách obrany jsme prohrávali. Mladíky to ale vyburcovalo k ještě většímu úsilí a i když ne všechno vycházelo, podařilo se nám zápas otočit. Hlavním pozitivem byla chuť do hry a ochota nechat na hřišti všechny síly. Jen ať to klukům vydrží.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - L. Kordač [-] , M. Zbořil [-] , J. Černý [-] (78. I. Kosyak [-] ) , J. Zeman [-] - M. Kincl [-] (66. J. Semerák [-] ) , M. Štajer [-] , M. Krykorka [-] , L. Rederer [-] (62. L. Drapák [-] ) - J. Sobotka [-] (70. J. Tošovský [-] ) , P. Majer [-]

SK Sobotka
A. Mäsiar [-] - D. Wojcik [-] , Z. Přikryl [-] , J. Nývlt [-] (61. J. Kubišta [-] ) , M. Men [-] , O. Knobloch [-] , T. Pavlíček [-] , D. Juriga [-] (82. M. Čepička [-] ) , V. Bárta [-] (70. J. Gerboc [-] ) , P. Halbych [-] , T. Klečal [-] (66. D. Mikulecký [-] )

ŽK: 16. J. Tošovský , 80. M. Krykorka - 30. M. Men , 69. O. Knobloch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žerovnický David - JANOTA Josef, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.