Hradecká Lokomotiva zdolala Tatran Hostinné po penaltách


Branky


0

Zejména v prvním poločase se hrálo dynamické utkání s velkým počtem branek. Domácí sice prohrávali o dva góly, ještě do konce poločasu ale třemi trefami otočili. Tříbodovou radost Hradeckým hosté překazili v posledních minutách zápasu, kdy vyrovnali na 3:3. Hradecká Lokomotiva přesto nakonec slavila dvoubodovou výhru po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přetahovaná

Tatranu se vydařil vstup do zápasu na výbornou a už ve druhé minutě se dostal do vedení. David Kracík vyslal do úniku Adama Rodra, který kličkou obešel domácího gólmana Ivo Beránka a zakončením do odkryté branky otevřel skóre zápasu. O osm minut později hosté přidali další zásah. V desáté minutě rozehrával David Bartůněk rohový kop, na který si ve vápně Lokomotivy nejvýš naskočil Josef Marek. Na prudkou hlavičku hostujícího kapitána neměl Ivo Beránek šanci reagovat a Tatran se dostal do dvougólového vedení.

Brzké dvougólové manko však domácí fotbalisty nepoložilo. Domácí Lokomotivě se podařilo rychle snížit na 1:2 díky standardní situaci. Ve vápně Tatranu využil volného prostoru domácí Marek Zvolánek, který přesnou hlavičkou snížil. O dalších pár minut bylo dokonce vyrovnáno, a to díky Aleši Hůlkovi, který z přímého kopu obstřelil hostující zeď a vyrovnal na 2:2.

 

Za vyrovnaného stavu začali hrozit opět hosté, kteří díky střele Adama Rodra nastřelili tyč domácí branky. V posledních okamžicích prvního poločasu se ale prosadili opět domácí. Obrana Tatranu nezachytila křížnou přihrávku. Míč se tak dostal k volnému Jakubu Schejbalovi, který nabídnutou šancí nepohrdl a dokonal obrat Lokomotivy, která si z prvního poločasu odnesla vedení 3:2. 

Tatran v závěru vyrovnává

Ve druhém poločase se již nehrálo v tak heroickém tempu a šancí na obou stranách ubylo. Místo gólů tak začalo přibývat žlutých karet. Jako první na to doplatili domácí, kteří museli po druhé žluté kartě Jana Odehnala hrát od šedesáté sedmé minutě v deseti. Početní převaha však hostujícímu týmu gólové šance nepřinesla. V osmdesáté minutě se počet hráčů na obou stranách vyrovnal, když po druhé žluté kartě opustil hřiště hostující David Bartůněk. Zdálo se, že si domácí závěrečnou desetiminutovku pohlídají, minutu před koncem se ale Tatranu povedlo vyrovnat. Na dlouhou přihrávku Josefa Marka si za domácí obranu naběhl střídající Tomáš Maličký, který překonal gólmana Beránka a vyrovnal na 3:3. V nastavení hosté dokonce sahali po třech bodech, Martin Jakoubek ale svůj únik nepřetavil v branku, a o vítězi tak rozhodovaly penalty. 

 

V domácím dresu se nemýlil ani jeden z pěti střelců. Přesnou mušku svých spoluhráčů pak podpořil gólman Ivo Beránek, který ve čtvrté sérii chytil penaltu hostujícímu Tomáši Valešovi. Lokomotiva si tak ze zápasu odnesla dvoubodovou výhru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: Utkání se hrálo ve velkém vedru.Nám nevyšel úvod utkání a během deseti minut jsme prohrávali o dvě branky.Poté se hra vyrovnala,a posledních patnácti minut patřilo našemu týmu,kde jsme vstřelili tři branky.Druhý poločas bylo pár šancí na každé straně.Vyrovnání přišlo až v nastavení hrací doby po naší hrubé chybě v obraně,a tak se šlo na penalty, kde jsme získali ještě bod na víc.




Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šedivý Michal - VÍTEK Pavel, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.