Úpice porazila hradeckou Lokomotivu


Branky


1

Domácí Úpice nakročila za třemi body v prvním poločase, kdy vstřelila tři branky. Ve druhé půli domácí kontrolovali svůj náskok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úpice se ujímá vedení

V úvodu zápasu byli nebezpečnější fotbalisté Úpice, kteří poprvé zakončovali v jedenácté minutě, Ondřej Biederman však pálil z hranice vápně těsně vedle pravé tyče hostující branky. V patnácté minutě došlo v pokutovém území Lokomotivy k souboji, po kterém na trávník upadl jeden z hráčů Úpice. Rozhodčí dlouho neváhal a nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Ondřej Šulitka, který střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu. Zhruba po půlhodině hry se Úpice znovu dostala do vápna Hradečanů, zakončení z nadějné pozice však postrádalo důraz i přesnost. Druhého zásahu se domácí dočkali ve třicáté čtvrté minutě. Hostující gólman Ivo Beránek sice vyrazil první střelu domácích, míč se však odrazil k Ondřeji Biedermanovi, který nekompromisní ranou pod břevno zvýšil vedení domácích. Do konce prvního poločasu se domácí dočkali ještě jedné trefy. Ve čtyřicáté první minutě si navedl míč na střed hřiště Ondřej Šulitka a jeho střela z hranice vápna zapadla k levé tyči hradecké branky. Poločas tak skončil vedením Úpice 3:0.

Domácí kontrolují náskok

Ve druhém poločase ohrozili soupeřovu branku i fotbalisté Lokomotivy, těm se ale ani natřikrát nepodařilo překonat brankáře Milana Dytrycha. Úpice ve druhém poločase slevila ze svého tempa, přesto domácí přidali čtvrtý gól, a to v sedmdesáté minutě, kdy na 4:0 upravoval Tomáš Brus. Závěr rozhodnutého zápasu se dohrával a Úpice mohla slavit tříbodové vítězství. 

 

Sestřih zápasu si můžete prohlédnout díky Televizi JS. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: Dnešní utkání se hodnotí velice trpce. Začátek zápasu hrubě ovlivnil podnapilý rozhodčí, nejdříve nás rozhodil dvěma nesmyslnými kartami,a poté odpískaná penalta, kterou viděl jen hlavní rozhodčí. Po tomto se už z naši strany nejednalo o fotbal, ale o hádanou s tímto pánem. Má cenu vůbec hrát takto soutěž a shánět nato potřebné peníze?



Počet diváků: 104. Rozhodčí: Franěk Tomáš - ČEJCHAN Ondřej, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2016 10:57
Tak jsem si myslel, že mě za ta léta, co hraji fotbal na různých krajských úrovních, už nemůže nic překvapit. Prodané zápasy, zářezy ze strany sudích apod. jsou od nepaměti českým fotbalovým koloritem. Ale to, co předvedl včera v Úpici rozhodčí Franěk, to jsem ještě nezažil. Přestože jsem o jeho vztahu k alkoholu a stylu rozhodování již slyšel hodně, včera mě stejně překvapil. Na zápas přijel pozdě (zřejmě se číšník loudal) a hned při příchodu na hřiště bylo jasné, že mu pár slivoviček na slunci nesedlo stejně jako známým prvoligovým sudím. Nejdříve ani nebyl schopen vyslovit pozdrav při nástupu mužstev a poté začala komedie, které se smáli pomezní sudí i přítomní diváci. Za komentáře hráčů typu "to byla ruka" nám začal hlasitě nadávat a rozdávat žluté karty hned v prvních minutách, poté si vymyslel penaltu a v 10. minutě jsme se mohli v klidu rozejít a jet domů, protože nikdo už neměl chuť hrát fotbal (z hostujícího týmu). A když začal našeho protestujícího hráče Hůlku jen tak mimochodem lanařit do Provodova (kde funkcionářsky působí), rezignovali jsme úplně. Jak se proti něčemu takovému bránit??? Od zástupce FAČRu přišla rada-zavolejte Policii, dejte mu dýchnout a hlavně nás s tím neotravujte, to má vedoucí mužstva znát a vědět, co dělat. Vedoucí mužstva tedy zavolal Policii, výsledek byl ovšem očekávaný-to si vyřešte sami, to není naše kompetence. Takže klasika v našem fotbale, nic se nemění. Rozhodčí jsou PÁNOVÉ, kteří si vše řídí a všichni ostatní sklapněte podpatky a tancujte, jak oni pískají. Zápas se dohrál v poklidu, na rozhodčího asi začal sedat ve druhém poločasu absťák, protože aspoň přestal křičet a jenom pískal. Abych si ale jenom nestěžoval na rozhodčího- ze sportovního hlediska vyhrála Úpice zaslouženě, byla fotbalovější a přehrála by nás zřejmě i bez pomoci podnapilého sudího. Ale proč tomu nejít trochu naproti, že? O úzkých vztazích mezi Spartou Úpice a Provodovem se všeobecně ví, přesto (nebo právě proto) je pan Franěk delegován...no nic, je třeba na tento zápas zapomenout, jelikož se stejně nic nezmění a zkusit bodovat v příštím domácím zápase, doufejme, za regulérních a férových podmínek.