4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí přehrálo Sobotku


Branky


3. L. Hájek , 17. J. Fink , 58. P. Žďárský , 59. M. Tomčík (p.) - 90. J. Taneček
0

Vrchlabí se v zápase se Sobotkou prezentovalo sebevědomým výkonem, který domácí podpořili čtyřmi góly. Hostům se podařilo korigovat až v závěru zápasu, na konečné skóre 4:1 to mělo už jen kosmetický vliv. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujímají vedení

Fotbalistům Vrchlabí vyšel ideálně vstup do zápasu a už po třech minutách hry se ujali vedení, když se trefil Lukáš Hájek. Rychlá úvodní branka značně posílila domácí tým, který na hřišti dominoval. Vrchlabští byli silnější v držení balonu a sebevědomější v kombinaci. Díky tomu nemuseli domácí na další trefu dlouho čekat, v sedmnácté minutě totiž na 2:0 zvyšoval kapitán Jan Fink. Sobotce se v dalších minutách nedařilo zachytit tempo hry, a domácí tak neměli větší problém s kontrolováním svého vedení. Vrchlabí po prvním poločase vedlo 2:0. 

Vrchlabí navyšuje skóre

Ve druhém půli domácí pokračovali ve svém dominantním výkonu. Vrchlabští byli přesnější v přihrávkách i zakončení a téměř po hodině hry definitivně rozhodli, když během jedné minuty vstřelili dva góly. V padesáté osmé minutě překonal hostujícího gólmana Antonína Mäsiara Petr Žďárský, který tak zvýšil na 3:0. O minutu později domácí vybojovali ve vápně hostů pokutový kop, kterého se ujal Milan Tomčík a bez problémů proměnil. Za stavu 4:0 se tak rozhodnuté utkání dohrávalo. V závěru zápasu stihli hosté vstřelit alespoň čestnou branku, o kterou se v devadesáté minutě postaral střídající Jakub Taneček. Vrchlabí porazilo Sobotku 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
David Votoček - trenér FC Vrchlabí: Na domácí půdě se nám zatím daří. Zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou, dařila se nám kombinace a i střelecky jsme se dokázali prosadit. Díky tomu zůstaly body zaslouženě doma.




Sestavy


FC Vrchlabí
P. Hladík [-] (85. D. Tuž [-] ) - T. Navrátil [-] , J. Havránek [-] (20. O. Matěják [-] ) , P. Žďárský [-] , L. Hájek [-] , M. Tomčík [-] (74. L. Mejsnar [-] ) , J. Fink [-] (84. D. Bürger [-] ) , D. Mejvald [-] , A. Zajíc [-] , J. Pleva [-] , M. Tauchman [-] (52. K. Jech [-] )

SK Sobotka
A. Mäsiar [-] - D. Wojcik [-] , Z. Přikryl [-] , J. Nývlt [-] (58. J. Taneček [-] ) , O. Knobloch [-] , M. Men [-] (70. L. Halbych [-] ) , T. Pavlíček [-] (29. M. Topič [-] ) , D. Juriga [-] , V. Bárta [-] , M. Prokorát [-] , T. Klečal [-]

ŽK: 77. A. Zajíc - 25. M. Men , 50. T. Klečal .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Kubišta Josef - ŠLEZINGR Lukáš, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.