Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí jasně porazilo Nový Hradec


Branky


0

Fotbalité Vrchlabí byli v zápase s Novým Hradcem přímočařejší a to jim přineslo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí se ujímá vedení

Fotbalistům Vrchlabí se vydařil už samotný vstup do zápasu a v deváté minutě se domácí dostali díky brance Milana Tomčíka do vedení. V dalším průběhu zápasu se Nový Hradec prezentoval kombinační hrou, která však nepřinášela gólový účinek. Hosté tak dokázali podržet míč, jejich místy stereotypní kombinace ale výraznější starosti domácímu brankáři Patriku Hladíkovi nepřinesla. Naopak Vrchlabští hráli svižně a přímočaře. Ve třicáté třetí minutě se Vrchlabí podařilo navýšit své vedení, když na 2:0 dával Jiří Havránek, který tak určil poločasové skóre zápasu. 

Domácí pojišťují náskok

Podobný obraz hry byl k vidění i ve druhém poločase, kdy Vrchlabí svojí přímočarou a efektivní hrou pokračovalo v cestě za výhrou. Třem bodům se domácí ještě více přiblížili v šedesáté šesté minutě, kdy na 3:0 zvyšoval Daniel Mejvald. O šest minut později vstřelil čtvrtou branku domácích dvougólový Milan Tomčík. Vítězstvím Vrchlabí neotřásla ani sedmdesátá třetí minuta, kdy za cenu červené karty zmařil šanci hostů Lukáš Hájek. Nový Hradec se však z následného přímého kopu neprosadil. Hosté ani ve zbývajícím čase nevyužili početní převahu a podlehli Vrchlabí 4:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
David Votoček - trenér FC Vrchlabí: V dnešním zápase jsme měli respekt ze soupeře, který okupoval první příčku tabulky. Náš mladý tým, doplněný ještě o starší dorostence, se toho nezalekl. Hosté měli několik dobrých šancí ke skórování, ale našim hráčům se dařilo tyto šance eliminovat a díky tomu jsme zaslouženě podrželi body doma.




Sestavy


FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - T. Navrátil [-] , J. Havránek [-] (56. O. Matěják [-] ) , P. Žďárský [-] (67. M. Hradecký [-] ) , L. Hájek [-] , M. Tomčík [-] (80. K. Jech [-] ) , J. Fink [-] , D. Mejvald [-] (89. D. Bürger [-] ) , A. Zajíc [-] , J. Pleva [-] , M. Tauchman [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Kotouček [-] , M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , P. Vopálka [-] - L. Matějka [-] (69. F. Linder [-] ) , M. Šmíd [-] , O. Vik [-] , L. Jarotek [-] , T. Matějka [-] - G. Bendig [-] -

ŽK: 53. A. Zajíc , 68. M. Hradecký - 25. M. Páter , 76. L. Jarotek . ČK: 73. L. Hájek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Hron Miroslav - STEJSKAL Luboš, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.