1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov jediným gólem zdolal Třebechovice


Branky


0

Zápas mezi Černilovem a Třebechovicemi dlouho nenabízel žádné góly. O vítězi nakonec rozhodla jediná branka, o kterou se postarali Černilovští. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu se oba týmy oťukávaly a rozjížděly se jen pozvolna. Rychleji se do tempa dostali fotbalisté Černilova, kteří si v prvním poločase vytvořili více náznaků šancí než soupeř, hostujícího gólmana Václava Cejnara se jim ale překonat nepodařilo. Hosté z Třebechovic se spíše bránili a k delší útočné pasáži na polovině Černilova se moc nedostávali. Černilov ale v prvním poločase nepřetavil svoji optickou převahu v úvodní gól zápasu, a poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Ve druhém poločase Černilovští pokračovali ve své aktivní hře. Černilov zatlačil soupeře na jeho polovinu. Třebechovice se bránily s vypětím všech sil a příliš se nedostávaly za půlicí čáru. Za svoji aktivitu byli domácí odměněni v šedesáté deváté minutě, kdy první gól zápasu vstřelil Tomáš Matoušek. Po vstřeleném gólu ale Černilov upustil od své aktivity a do hry se začali dostávat i hosté. Třebechovice začaly riskovat útočnou hrou a vytvářely si nadějné šance před domácí brankou. I přes znatelnou snahu ale hosté domácího brankáře Jana Rumla nepřekonali. Černilov tak dovedl zápas do vítězného konce a porazil Třebechovice těsně 1:0. 



Ohlasy k zápasu



SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl - vedoucí mužstva SK Třebechovice: Utkání jsme odehráli v kombinované sestavě a nebyli jsme schopni čelit domácímu tlaku. Domácí vstřelili gól až v sedmdesáté minutě. Poté jsme hru otevřeli a nějaké šance jsme si vytvořili, ovšem bez gólového efektu. A tak utkání skončilo 1:0 pro domácí.



Sestavy


FK Černilov
J. Ruml [-] - M. Novák [-] (66. A. Roubal [-] ) , T. Markovič [-] , M. Šmied [-] , J. Hrubý [-] , V. Hrubý [-] , J. Havlas [-] (60. M. Štěnička [-] ) , R. Schod [-] , T. Urban [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - A. Lochman [-] (88. J. Černý [-] ) , M. Bíl [-] (46. D. Jánský [-] ) , J. Želízko [-] , P. Soukup [-] , R. Bíl [-] , D. Šedivý [-] (69. D. Hruška [-] ) , M. Věříš [-] , J. Voltr [-] , M. Vích [-] , J. Šreibr [-]

ŽK: 50. R. Schod , 55. V. Hrubý - 89. J. Černý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Filip - VÍTEK Pavel, MLYNÁŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.