Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice zvrátily nepříznivý stav na svoji stranu a zvítězily nad Třebechovicemi


Branky


0

První poločas vyšel lépe Třebechovicím, které se dostaly do jednobrankového vedení. Ve druhé půli ale Kunčice zlepšily svoji hru a dvěma góly zvrátily skóre na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Třebechovice se ujímají vedení

V prvním poločase byli aktivnějším týmem domácí, kteří díky lepšímu a dravějšímu pohybu dokázali soupeře přehrávat. Hra Kunčic trpěla nepřesnostmi, kvůli kterým se hosté nedostávali do šancí před brankářem Václavem Cejnarem. Jako první se tak do vedení dostaly domácí Třebechovice, za které se ve třicáté šesté minutě trefil Michal Věříš. Kunčice ani ve zbytku poločasu nezlepšily svoji hru, před domácím vápnem jim chyběla přesnost i důraz, a poločas tak skončil vedením Třebechovic 1:0. 

Kunčice otáčejí výsledek

Ve druhém poločase se Kunčice zlepšily, přechody domácích do útoku byly rychlejší a přímočařejší. I díky tomu se Kunčicím podařilo brzy po zahájení druhé půle vyrovnat. V padesáté první minutě dokázal Václava Cejnara překonat hostující útočník Jakub Mrázek. Další komplikace pro domácí tým nastaly v sedmdesáté páté minutě.  Michal Vích musel při úniku Kunčic zatáhnout za záchrannou brzdu a za svůj zákrok viděl červenou kartu. Hosté díky aktivnější hře i početní převaze nakonec otočili skóre na svoji stranu. Pět minut před koncem se do šance dostal Jindřich Laštovička, hostující záložník nezaváhal a svým zakončením upravil na končených 1:2 pro Kunčice.



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Po dvou domácích prohrách si vezeme z Třebechovic důležité tři body.Náš výkon nebyl nijak oslnivý, ale tentokrát to stačilo.



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - J. Želízko [-] , A. Lochman [-] , M. Bíl [-] (86. P. Soukup [-] ) , D. Dědeček [-] , R. Bíl [-] , D. Šedivý [-] , M. Věříš [-] (64. M. Svoboda [-] ) , D. Hruška [-] , M. Vích [-] , J. Šreibr [-]

SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - J. Pechar [-] , E. Svatoš [-] , D. Šolc [-] , P. Hantsch [-] - M. dudek [-] (46. L. Kalenský [-] ) , D. Denk [-] , J. Laštovička [-] , J. Žahourek [-] - P. Kuta [-] (63. P. Koza [-] ) , J. Mrázek [-]

ŽK: 31. D. Hruška , 87. P. Soukup - 33. D. Denk , 41. J. Žahourek , 58. P. Hantsch , 77. J. Mrázek . ČK: 73. M. Vích .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žerovnický David - ŘÍHA Michal, GEREG Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.