Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov díky čtyřem gólům Tomáše Markoviče zdolal Trutnov


0

Po prvním poločase, ve kterém domácí Tomáš Markovič vstřelil tři góly, se zdálo, že Černilov dovede zápas do jasného konce. Ve druhém poločase ale Trutnovští zlepšili svoji hru a snížili na rozdíl jediné branky. Poté ale se i počtvrté prosadil Markovič, který tak zajistil Černilovu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černilov se dostává do tříbrankového vedení

Do zápasu vstoupili aktivněji fotbalisté Trutnova, kteří se v úvodu dostali k několika náznakům šancí, brankáře Jana Rumla ale nepřekonali. Trutnovští se snažili o kombinační hru, té ale nepřál těžký terén, který se podílel na občasných ztrátách balonu a rychlých protiútocích Černilova. I díky tomu byli Černilovští nebezpečnější a postupem času si vytvořili herní převahu. Zaslouženého vedení se domácí ujali ve dvacáté šesté minutě, kdy se prosadil útočník Tomáš Markovič. Tentýž hráč se po chvíli prosadil znovu, když ve třicáté první minutě překonal brankáře Lukáše Tichého podruhé. Černilovský Markovič zatápěl obraně Trutnova i ve zbytku prvního poločasu. Ještě před koncem půle proto zkompletoval hattrick, když ve čtyřicáté třetí minutě zvyšoval na poločasových 3:0. 

Stíhací jízda Trutnova

Ani za tohoto stavu se Trutnov nevzdával a ve druhém poločase se pokusil o stíhací jízdu. Hosté upustili od kombinační hry a snažili se o přímočařejší přechody do útoku. To se osvědčilo hned dvakrát během jedné minuty. V padesáté sedmé minutě snížil na 3:1 Marcel Štěpánek, na kterého hned o minutu později navázal gólem na 3:2 Vojtěch Kozák. Trutnov se tak dostal do kontaktu a v následujících minutách dostával soupeře pod tlak. Černilovští však nezazmatkovali a ofenzivní hru Trutnova využívali pro rychlé brejky. Jeden takový se domácím vydařil v sedmdesáté osmé minutě, kdy se počtvrté v zápase prosadil Tomáš Markovič. Trutnovu se sice ještě jednou podařilo snížit na rozdíl jediné branky, gól Marka Kancoka z osmdesáté páté minuty už ale k vyrovnání nevedl. Černilov porazil Trutnov 4:3. 



Sestavy


FK Černilov
J. Ruml [-] - M. Hlína [-] , T. Markovič [-] , M. Šmied [-] , V. Hrubý [-] , T. Urban [-] , T. Matoušek [-] (87. M. Novák [-] ) , T. Schwarzer [-] , A. Roubal [-] , M. Štěnička [-] , J. Žaba [-] (69. R. Schod [-] )

MFK Trutnov B
L. Tichý [-] - V. Kozák [-] , M. Přívratský [-] , M. Kancok [-] , R. Wimmer [-] - P. Ficner [-] (85. F. Michl [-] ) , M. Tůma [-] , T. Groer [-] , P. Kučera [-] (66. V. Čalovka [-] ) - O. Chráska [-] , M. Štěpánek [-] -

ŽK: 68. M. Kancok .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - JANEČEK Štěpán, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.