0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 12:30

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburští nestačili na Dolní Dvořiště


Branky


0

Frymbruské béčko posilněné o několik hráčů z A týmu přivítalo na svém hřišti fotbalisty z Dolního Dvořiště. Hosté se pomalu rozjížděli, ale poté podle papírových předpokladů vstřelili branky a vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu přišla první branka utkání

Frymburští vstoupili do zápasu o něco lépe a měli od úvodních minut drobnou převahu, která vyústila v několik standardních situací od rohového praporku, ze kterých však nic nevytěžili. Domácí se po jednom rohovém kopu dostali do velké příležitosti, když míč letící od hlavy domácího hráče vykopával z brankové čáry hostující obránce.

 

Dolní Dvořiště se první čtvrthodinku rozjíždělo, a to velmi pomalu. Poté hosté začali hrát s domácími házenou na jejich vápně, ale žádná branková příležitost z toho nebyla. Za zmínku stojí snad jen hlavička Zemana, kterou vyrazil Malina a několik střel z kopaček agilního Krenauera, které si domácí brankář také pohlídal. Vydařenou střelu vyslal ze zhruba třiceti metrů Michal Hajdák, kterou Malina vyrazil na roh.

 

Ke konci první půle měli frymburští fotbalisté šance ke skórování. Se střelou Tichovského si hostující brankář poradil a hosté šli vzápětí do rychlého protiútoku, který skončil první brankou utkání. Krenauer vybídl krásnou přihrávkou Ivana Maurence, který nezaváhal a trefil se potřetí ze čtyř posledních zápasů, 0-1

 

Dolnodvorské trápila koncovka

Ve druhé půli si domácí fotbalisté příliš šancí nevytvořili a hru ovládal hostující tým, který měl plno příležitostí k navýšení skóre, jenže špatně řešil finální přihrávky, a tak byl zápas stále 1-0 pro Dolní Dvořiště. 

 

Druhé branky se hosté dočkali v 68. minutě, kdy Mecanovič pěkně zakombinoval s Krenauerem a druhý zmiňovaný oslovil krásnou nahrávkou Tadeáše Zemana, jenž se štěstím proměnil, 0-2. Domácí brankář totiž dostal od padajícího spoluhráče kopačkou do obličeje a Zemanovu střelu poté obránce Tomka vykopával až za brankovou čarou.

 

Zeman měl i nadále další příležitosti, ale jeho dva samostatné úniky brankou neskončily. Poté Zeman adresoval přihrávku Hoškovi, který v rozhodující situaci na míč nedosáhl. Hosty stále trápila koncovka, se kterou si nevěděli rady. Třetí branky se dočkali v závěru utkání, kdy vstřelil Mecanovič gól, ale pískal se ofsajd. To bylo z utkání vše a hosté si odvážejí z Frymburka tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
David Antl, hráč: Ze začátku se hrál celkem vyrovnaný zápas do té doby než Frymburk dostal gól do šatny. Ve druhém poločase si frymburští nedokázali pořádně přihrát a přišly chyby. Hosté byli ve druhé půli víc na balonu a výsledek 0:2 je spravedlivý. Nejvíce bych z našeho týmu vyzdvihl gólmana Malinu a jeho super výkon.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Do Frymburka jsme jeli pro body, což se nám splnilo. Dneska jsme se pomaleji rozkoukávali, byli jsme ospalí a nebylo to z naší strany ono. Cca od 25. minuty jsme začali přebírat otěže a přicházely i šance. Bohužel jsme s nimi naložili velmi špatně a jen díky naší nepřesnosti bylo skóre jen 0:2. Domácí měli pár závarů a toho jsme mohli litovat. Dneska vyzdvihnu Krenyho. Pomalu všechny akce začínali u něj a byl u obou gólů. Velký dík patří i našim věrným fans. Docela slušná účast od nich. V týdnu se musíme připravit na Benfiku Krumlova. Protože od nich nevím vůbec co čekat.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
F. Malina [-] - P. Tichovský [-] , M. Městecký [-] , M. Schönkypl [-] , V. Tomka [-] , F. Fatura [-] , M. Juhaňák [-] , M. Neumann [-] , R. Mertl [-] , M. Pompe [-] , D. Antl [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - M. Vančura [-] , M. Hajdák [-] , J. Hajdák [-] , J. Mokoš [-] - O. Kouba [-] , J. Krenauer [-] , T. Zeman [-] , M. Marek [-] (90. J. Macanovič [-] ) - P. Hošek [-] (88. V. Kotlár [-] ) , I. Maurenc [-]

ŽK: 41. J. Mokoš .
Hráči zápasu: F. Malina , D. Antl - T. Zeman , J. Krenauer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamovič Jiří - MALINA František (N), ŘÍHA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.