2:1
(0:1)
22. M. Kotlár (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


77. M. Kočer , 85. P. Uibelacker - 22. M. Kotlár (p.)
1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


SK Holubov
M. Popel [-] - R. Liška [-] , J. Hůlka [-] - O. Bukovinský [-] , P. Pešl [-] , V. Schuster [-] , L. Kroček [-] , M. Bušta [-] , M. Kočer [-] - D. Bušta [-] , P. Uibelacker [-] -

FC ROMO Český Krumlov
R. Hüttner [-] - M. Kotlár [-] , E. Lázár [-] , M. Kotlár [-] , M. Dunka [-] , R. Slivka [-] , M. Sivák [-] , M. Kotlár [-] , M. Kotlár [-] , T. Bílý [-] , R. Mucha [-]

ŽK: 22. R. Liška .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - BUŠTA Luboš (N), DŮNKA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2016 07:44
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj - SK Holubov | Jihočeský | Český Krumlov
K prvnímu letošnímu mistráku jsme se sešli až po polovině září a přivítali jsme nevyzpytatelné FC Romo. Už rozcvička před zápasem dávala tušit, že se na nás soupeř sešel v plné sestavě. Začátek zápasu v naší režii, zatlačili jsme hosty k vápnu, ale bez důraznějšího zakončení. Hosté zvedli hlavu a začali nám výrazně utíkat, ve 22. minutě dokonce natolik, že vracející se Lišák brnknul o nohy útočníka ve váně a suverénně proměněnou penaltou šli hosté do vedení. Zaskočení inkasovaným gólem jsme kupili chybu za chybou, klidnější rozehrávky jsme schopni nebyli. Vypracovali jsme si jedinou gólovku, když Máca měkkoučkým obloučkem našel na penaltě osamoceného Ondru, ten ze vzuchu zakončit nedokázal. Do druhé půle jsme nastoupili s platonickou územní převahou, ale hosté v systému 4 - 2 – 4 (nebo tak nějak) neustále hrozili dravými brejky. Naše šance stále nepřicházeli. V 77. minutě na sebe vzal odpovědnost nejstarší hráč a precizním obloukem z dálky překvapil golmana. Po inkasovaném gólu hosté odpadli psychicky a tak mohl Lukáš Kroček naservírovat svému šoférovi z Krumlova Petrovi Uibelackerovi před prázdnou bránu rozhodující gól. Trošku zmatků na závěr, pár „konstruktivních“ odkopů a tralala 3 body jsou doma.
Těžké utkání se šťastným koncem pro nás, hosté nás technicky a rychlostně v útoku předčili, ale jejich hravost a chuť dotáhnout každou akci až „do kuchyně“ nám dala šanci a tu jsme využili beze zbytku. Za týden jedem na Lipno.