3:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 10:15

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice se derou nahoru


Branky


48. M. Holubář , 61. O. Kazda , 73. M. Holubář - 31. L. Svoboda (p.) , 37. K. Kocmánek , 65. J. Bárta (p.) , 66. T. Ondráček
0

Po špatném vstupu do soutěže se Třebenice výhrou v Budišově vyhouply alespoň na pár hodin na druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půlhodině dvakrát udeřili

Budišov B přišel prohrou ve Valči o druhou příčku, kterou by rád získal zpět. Jenže jejich soupeřem byly favorizované Třebenice, které se po špatném začátku pomalu rozjíždí. V minulém ročníku tady navíc dokázaly vyhrát 3:2. Do samotného zápasu vstoupili hosté velmi dobře a byli nebezpečnější. Dokonce se dožadovali odpískání pokutového kopu, které ale přišlo až ve 31. minutě. S nařízenou penaltou se dobře vypořádal Ladislav Svoboda a hosté se ujali vedení 0:1. V 37. minutě pak Třebenice přidaly další branku, kdy se z dálky trefil Karel Kocmánek a poslal hosty do kabin za vedení 0:2.

Domácí brzy vyrovnali, ale na body stejně nedosáhli

Do druhého poločasu vykročili domácí mnohem lépe a ve 48. minutě Milan Holubář  prodloužil rozehrávaný trestňák z půlky až do Palátoy sítě 2:1. Domácí po kontaktním gólu ožili a v 61. minutě se jim také podařilo vyrovnat na 2:2. A opět po rozehraném trestném kopu Oldřicha Kazdy špatně vyskočil Vladimír Palát, od jehož prsou se odrazil míč do třebenické brány -2:2. Po půlhodině hry se mohlo hrát od znovu, Ale hosté se z nerozhodným výsledkem nechtěli smířit a v 65. minutě byl sražen ve vápně Filipec a nařízenou penaltu proměnil Jiří Bárta -2:3. O minutu později vystihl malou domů Tomáš Ondráček a hosté vedli opět o dva góly -2:4. V 73. minutě, ale po přečíslení obrany vykřesali domácí jiskřičku naděje, když na konci akce byl skórující Milan Holubář -3:4. Místo domácího tlaku mohli rozhodnout hosté po tutovkách Bárty a Ondráčka, na výhře hostů to však nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Od začátku utkání jsme byli o něco lepším týmem a ikdyž jsme naproti domácím kopali dvě branky, spoustu dalších šancí jsme nedokázali proměnit. I tak jsem s výsledkem i hrou spokojen.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - L. Hnízdil [-] , D. Čech [-] (46. Z. Carda [-] ) , A. Langr [-] , A. Rybníček [-] (70. J. Sedláček [-] ) , T. Molnár [-] , D. Pavlíček [-] , M. Holubář [-] , J. Mezlík [-] , O. Kazda [-] , O. Doležal [-]

Horácký klub Třebenice
- V. Palát [-] , J. Kučera [-] , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Filipec [-] (78. L. Hrbáček [-] ) , M. Ondráček [-] , J. Čtvrtníček [-] , L. Svoboda [-] (90. L. Buchal [-] )

ŽK: 77. Z. Carda , 90. O. Kazda - 77. T. Ondráček .
Hráči zápasu: L. Hnízdil - V. Palát .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - MEZLÍK Zdeněk (N), CEJPEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.