EXPERT TIP - 6.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 25.9.2016

0

Expertem 6. kola se stává David Cabejšek z Valče.




David Cabejšek

S fotbalem jsem začínal v Třebenicích, kam mě přihlásil můj otec. Zde jsem hrál od svých 7 až do 15 let, pak jsem zkusil rok v Třebíči za HFK, poté jsem odešel na dva roky do dorostu Hrotovic a odtud jsem přestoupil do své rodné vesničky Valče, kde hraji doteď. Poběhal jsem toho už celkem dost na to, že mi je 21 let. Mým oblíbeným klubem je Chelsea. Přiznávám, že v poslední době nehrají nejhezčí fotbal, ale já vždycky upřednostňoval spíše výsledky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

V tomhle zápase bude rozhodovat, jestli za Koněšín nastoupí Pavel Malý. Smrk je nováčkem v soutěži a ti to mají vždy těžké, naopak Koněšín v loňské sezóně hrál na špici. Věřím, že hosté se o body poperou, ale nakonec zůstanou všechny 3 body u domácích.

Tip experta: 2 7 - 43 - 50 %
Komentář experta:

Pyšel do této sezony vletěl až nečekaně dobře. Minulou sezónu měli střídavé výkony, kdy jednou zahráli výborně, podruhé odevzdali zápas. Letos se jim ovšem nadmíru daří a po 6 kolech mají 6 bodový náskok na prvním místě. Radkovice jsou doma velice nepříjemným týmem, avšak soupeřova forma bude rozhodující a proto tipuji vítězství Pyšele.

Tip experta: 2 7 - 0 - 93 %
Komentář experta:

Minulý zápas jsme konečně předvedli výkon, jaký bychom chtěli. Bohužel zápas s Rouchovany je kvůli hodům v Rouchovanech odložen.

Tip experta: 2 43 - 21 - 36 %
Komentář experta:

Třebenice po vlažnějším začátku konečně začali vítězit a pomalu stoupají tabulkou vzhůru, naopak Budišov v minulém zápase prohrál. Krásné hřiště na kterém se bude hrát bude paradoxně větší výhoda pro hosty. Můj tip je vítězství Třebenic.

Tip experta: 0 35 - 29 - 36 %
Komentář experta:

Rudíkov v letošní sezóně předvádí zatím nevyrovnané výkony, kdy jsou schopni rozdílem třídy vyhrát, ale i prohrát. Březník na svém hřišti předvádí pěkný fotbal, ale ani oni nejsou svými výkony stoprocentní a jejich výsledky se často střídají. Zde nevidím výrazného favorita a proto tipuji remízu.

Tip experta: 0 29 - 42 - 29 %
Komentář experta:

Souboj dvou sousedních týmu nacházejících se ve spodní části tabulky. U obou týmů rozhoduje, kolik nastoupí hráčů z A-týmu, podle toho se také odvíjí jejich předváděná hra. Tento zápas se těžko odhaduje, zkusím opět remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Novotný 5
2. Jirka Musil 5
3. Lukáš Mikyska 4
4. Tomáš Man 4
5. Radim Badura 4
6. Míra Furiš 3
7. Ondřej Tůma 3
8. Tomáš Laš 3
9. Petr Zahradníček 3
10. Radim Adam 3
11. Marek Jašek 2
12. Martin Skryja 2
13. Petr Žák 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.