2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník získal skalp druhého Rudíkova


Branky


26. V. Franěk , 67. L. Rybníček (p.)
0

Březník dokázal na domácím hřišti vybojovat cenné tři body proti druhému Rudíkovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dostal do vedení Vít Franěk

Začátek utkání patřil domácím, jejich útočníci zabíhali za obranu hostů, ale do vyložené gólové šance se nedostali. Hosté dali o sobě vědět teprve v 16. minutě, kdy Trnka Jan poslal míč před velkým vápnem domácího týmu Jašovi, ten potáhl akci po pravé straně a vystřelil na vzdálenější tyč, míč ovšem branku těsně minul. Přišla 26. minuta a padla první branka utkání, domácí podnikli rychlý útok po levé straně, centr na volného hrče ve vápně a střela útočníka. Střelu brankář Trnka Z. míč vyrazil, ale na neobsazeného hráče domácího týmu Víta Fraňka a ten neměl sebemenší problém míč poslat do prázdné branky. Hosty obdržená branka částečně aktivovala, ale dělali chyby v rozehrávce a domácí toho využívali k rychlým protiútokům. Takovým příkladem byla 28. minuta, kdy hosté mohli podniknout slibnou akci, ale Šula neprostrčil míč na pravou stranu zcela volnému Trnkovi P. a byl z toho rychlý útok domácího týmu, ale bez ohrožení branky hostů. Ve 31. minutě poslal hostující Jaša uličkou míč na Skryju M. a ten ač byl tísněný obráncem, tak vystřelil, míč skončil těsně vedle tyče domácí branky. Do velké šance se ve 34. minutě dostal opět hráč hostů Skryja M., který si na polovině hřiště poslal míč mezi oběma stopery a utekl jim, běžel sám na brankáře, ale ve vápně stoupl na míč, míč přece jen ještě získal, ale už z toho bylo zakončení, které vedlo jen k rohovému kopu. Ve 36. minutě zahrávali hosté trestný kop, Mikyska jej poslal na pravou stranu Pažourkovi na hlavu a ten vracel do vápna, míč však mířil pod břevno a brankář domácího týmu míč prsty vytáhl na rohový kop. Hosté se těsně před přestávkou dočkali branky, ale ta nebyla uznána, protože Skryja M. byl v offsidu. Tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Domácí zpečetili výhru z penalty

Do druhého poločasu šly oba týmy s jednou změnou v sestavě a hosté se snahou něco udělat s nepříznivým výsledkem. Přicházely i šance, v 53. minutě zahrával Trnka P. trestný kop z cca 30 metrů, měl to být centr do vápna, ale míč mířil pod břevno domácí branky a brankář Zedníček opět vyrazil míč na rohový kop. V 57. minutě podnikl výpad po levé straně hostující Miškela, přihrál na malé vápno Mikyskovi a ten vyslal slabou střelu do rukou brankáře Zedníčka. 59. minuta a po levé straně útok hostů, který vedl Jaša, zatáhl míč až k brankové čáře, ale místo přihrávky volil střelu z úhlu a našel jen ruky brankáře domácího týmu. Další nadějná akce hostů byla v 60. minutě, to se Mikyska uvolnil přes bránícího hráče a z hranice velkého vápna vystřelil nad bránu. Domácí ve druhém poločase jen bránili výsledek a čekali na možnost ohrozit branku hostů. Čekali a dočkali se, hosté ve snaze vstřelit branku nechali volného útočníka domácího týmu na levé straně a ten byl faulován stoperem Pažourkem na hranici velkého vápna, HR ukázal na pokutový kop a kopala se tedy penalta, kterou Rybníček v 67. minutě s přehledem proměnil. Od tohoto okamžiku se utkání už jen dohrávalo, hosté se sice snažili, ale utápěli se ve vlastních chybách a branku domácího týmu už neohrozili a tak domácí slavili vítězství 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Trojan Josef, sekretář: První půlka byla herně vyrovnaná, a to i do počtu šancí. Gól však padl pouze z jasné loženky, kdy Vít Franěk dorážel téměř do prázdné. Na obou stranách to pak bylo hlavně o spálených šancích. Druhá půle byla ve znamení pokusů o vyrovnání ze strany hostů, ale domácí podržel gólman Zedníček. Hosté měli mírnou optickou převahu, ale zdaleka už ne tolik šancí, jako v prvním pološase. Po proměněném pokutovém kopu L. Rybníčka už se zápas pouze dohrával."

FK Rudíkov
Trnka Jaromír, tenér: Velmi špatný zápas mého týmu! Neviděl jsem tam žádnou vůli po vítězství. První poločas nás soupeř zaskočil svým důrazem, my jsme nedokázali hrát kombinační fotbal a domácí tým přehrát. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale místo toho, abychom alespoň srovnali, tak přišel pokutový kop a vedení soupeře 2:0. Blahopřeji domácímu týmu, který z minima vytěžil maximum.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Babčan [-] , P. Sobotka [-] , M. Stříž [-] , D. Břoušek [-] - L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] , J. Musil [-] , T. Vyskočil [-] (85. J. Chadim [-] ) , P. Flesar [-] - D. Křivánek [-] (46. J. Trojan [-] )

FK Rudíkov
Z. Trnka [-] - J. Pažourek [-] , M. Mikyska [-] , Z. Skryja [-] - P. Trnka [-] , J. Dobrovolný [-] (46. D. Lehký [-] ) , J. Trnka [-] , J. Miškela [-] , V. Šula [-] - M. Jaša [-] (75. J. Koch [-] ) , M. Skryja [-]

ŽK: 36. P. Sobotka , 74. P. Flesar - 67. J. Pažourek , 69. Z. Skryja .
Hráči zápasu: P. Trnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RYGL Antonín - STANĚK Jaroslav (N), ŠTOLPA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.