0:1
(0:1)
39. M. Vít
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutice prohrály doma s Lužany překvapivě 0:1.


Branky


39. M. Vít
0

Dnešní zápas se dal očekávat jako velice vyrovnaný, což průběh zápasu také potvrdil a zápas rozhodla jedna branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 0:1 pro hostující Lužany.

V sobotu přivítali Chomutice v sousedském derby Lužany. Cíl byl podle domácího trenéra Miroslava Kloutvora jednoznačný a to "pokusit se, aby všechny tři body zůstaly doma"! Zápas začal úvodním hvizdem rozhodčího Šotka. Obě mužstva si pozorně hlídala svoji obrannou řadu a tak šancí na vsítění gólu bylo sporadicky málo, protože prim hrály obranné řady. Postupem času ale začali více zlobit překvapivě hosté z Lužan, a začali si vytvářet celkovou územní převahu. Jejich šance ale zlikvidovala buď domácí obrana nebo brankář Chomutic Patrik Šimberský. Největší šancí domácích byla v prvním poločase akce záložníka Michala Kloutvora, který nechal skvěle umístěnou střelou vyznamenat brankáře hostí, jenž tuto střelu bravurně zlikvidoval. A tak následoval trest, když v 39. minutě utekl po straně hráč Lužan Vít Matěj a z malého vápna nedal šanci domácímu brankáři. Stav byl tedy 0:1. Takto skončil také první poločas. 

V druhém poločase hosté vedení udrželi a vyhráli 0:1.

Jasným úkolem pro domácí hráče a trenéra Miroslava Kloutvora bylo hráče namotivovat tak, aby se v druhém poločase podařilo výsledek obrátit. Domácí to ale mají na začátku sezóny těžké, protože podle trenéra dávají velmi těžko dohromady sestavu pro zápasy v okresním přeboru. Do druhé půle vlítli domácí hráči odhodlaně s jediným cílem - otočit výsledek. Vytvářeli si slibné šance, které buď zlikvidovala obrana Lužan nebo pozorný brankář. Lužany vsázely na brejky, které hrozily zvýšením skóre o více než jednu branku. Žádné šance ale na obou stranách nebyly využity a branka již nepadla. A když 10 minut před koncem přestřelil domácí záložník Milan Šubrt z malého vápna branku hostí, tak si Lužany zaslouženě odvezli z Chomutic všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Už třetí zápas doslova "lepíme" sestavu. Šest hráčů ze základu je mimo hru díky zraněním, a to je samozřejmě znát na kvalitě mužstva. Chtěl bych poděkovat hráčům za bojovný výkon, ale prostě jsme na hosty z Lužan neměli. Nezbývá, než se ještě více semknout a věřím, že mizerný začátek soutěže brzy napravíme a začneme bodovat. Hlavním bodem je uzdravení našich hráčů, aby znovu předváděli fotbal, na který jsme zvyklí.

TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (Lužany): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
P. Šimberský [-] - T. Scháňko [-] , J. Gabriel [-] (77. M. Plítek [-] ) - O. Sýkora [-] , M. Kloutvor [-] , M. Šubrt [-] , R. Ulrych [-] , L. Kloutvor [-] - L. Huráň [-] , J. Novotný [-] , A. Budina [-] (46. O. Jezbera [-] )

TJ Sokol Lužany
M. Srb [-] - M. Kaláb [-] , L. Ondráček [-] , J. Folprecht [-] , T. Zich [-] (89. P. Volšička [-] ) , M. Hofman [-] , M. Plecháč [-] , T. Pozler [-] , S. Chudoba [-] , M. Vít [-] (60. V. Brožíček [-] ) , P. Tománek [-] (90. J. Chlumský [-] )

ŽK: 16. T. Scháňko - 81. J. Folprecht .
Hráči zápasu: T. Scháňko - M. Srb , M. Vít .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šotek Jan - STŘÍŽKA Daniel, VOŇKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.