Košutka se stále hledá


Branky


12. P. Bala - 87. P. Zigmund
0

V novém roce není Košutka zdaleka tak nebezpečná jako na konci minulé sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

V samotném zápase se Žichovice soustředili spíše na defenzivu a snažili se těžit z protiútoků a standartních situací. Naopak Košutka chtěla hrát aktivně na míči, což se nedařilo úplně podle předpokladů. Výborné napadání předvedl po čtvrthodině Benedikt, který obral hostujícího hráče o míč a jako na zlatém podnose ho předložil Balovi, který potvrdil, že už více než čtvrtstoletí platí za obávaného kanonýra. Za tohoto stavu se domácí zatáhli ještě o něco více, ale hosté nebyli schopní obraný blok pokořit. Dostávali se maximálně k vápnu, ale finální fáze většiny akcí velmi pokulhávala.

Druhý poločas

 

Do druhého poločasu domácí vstoupili aktivně a snažili se vedení pojistit. Velkou šanci nevyužil Benedikt a ani další akce domácích gólem neskončily. Košutka měla po větším střídání kolem 60 minuty více sil na hřišti a vynutila si v závěru zápasu převahu. Stala se aktivnějším, čili nebezpečnějším týmem. Trefili tyč a dvakrát i síť, ale vždy z mávaného postavení mimo hru. V závěru nebyli domácí dostatečně důrazní ve vlastním vápně a pustili k dorážce Zikmunda, který vyrovnal po pěkném centru Peterky. V závěru už domácí spíše zdržovali, takže zápas rozhodly až penalty

Penalty

 

Bod navíc zajistil domácím především výborný Landa, který dokázal chytit hned 3 penalty !



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Po dvou porážkách na hřištích soupeřů jsme horko těžko dávali dohromady sestavu i na domácí zápas s Košutkou, které se letos příliš nedaří. I u nás předvedli spíše kopanou s množstvím surových zákroků a je s podivem, že například kopáč jménem Jaroušek dohrál zápas jen se žlutou kartou. Stejně jako v minulém domácím zápase jsme o vítězství přišli až v závěru, na rozdíl od zápasu s Křimicemi jsme však zvládli penalty a brali bod navíc.

TJ Košutka Plzeň
Řežábek Filip: Chtěli jsme je zlomit. Na začátku přišla hloupá chyba, za kterou jsme byli potrestáni. v Druhým poločase se nám už dařilo více, ale dva góly nám neuznali. Takže bod asi dobrej, ale příště už chceme vyhrát.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schwarz Petr - KOHOUT Miroslav, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.