Držet krok s Jardou Rajtem se nevyplácí, vypráví Petr Brabec

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je dobřanský Petr Brabec. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Když se napiješ alkoholu, rád prý spíš opřený o koňskou hradbu. Kolikrát se ti to už takhle povedlo a už si s místními koňmi tykáš?
Ano, je pravda, že tohle už se mi povedlo. Zatím jednou, a doufám, že i naposledy (směje se). Od té doby vím, že držet krok s Jardou Rajtem, který ten večer nezahálel a vše zdokumentoval, a i s ostatními, se nevyplácí. Každopádně děkuju Ondrovi Havlíčkovi, díky kterému jsem se ten večer dostal domů (směje se). (A s koňmi si zatím netykám(směje se)).
Víš co má společného Harry Kane, Kyle Walker, Jan Koller a Petr Brabec?
Kdyby tam byl jenom Walker, tak tipuji rychlost, ale jinak opravdu nevím (směje se)
To je určitě pravda, ale zrovna tohle jsem nemyslel (směje se) Všichni jste museli během zápasu zaskočit za svého brankáře v kase. Tobě se to poštěstilo na konci srpna v Malesicích a dal sis mezi třemi tyčemi zhruba půl hodinu. Jaké to bylo?
Vzhledem k výkonu, který jsme v Malesicích podali to nebylo nic moc. Jinak bych si to samozřejmě užil, do brány se přeci jenom nedostanu každý den, naposledy to bylo snad v přípravce (směje se) Sice jsem dostal dva góly, ale můžu aspoň říct, že jsem si na oba dva trochu šáhl (směje se)
Není tedy škoda, že k vám přišel brankář Kuba Volák z Radnic, a ty jsi tak asi definitivně přišel o svou pozici náhradního brankáře?
Co se týče Kubovo příchodu, tak si myslím, že to bude přínos pro celý tým, i když kvůli tomu přijdu o svoji roli náhradní brankáře. Nezbývá mi tedy nic jiného, než na brankářské časy jen vzpomínat.
Prý máš na hřišti stále hlavu dolů. Co tam hledáš?
Teď jsem si koupil nové kopačky a jelikož jsou bílé, tak to přisuzuji tomu, že dohlížím na to, aby byly čisté.
Tvým vzorem je Patrik Smetana. Co tě na něm uchvátilo a očividně stále uchvacuje?
U Patrika mě oslnila jeho kopací technika a přehled na hřišti. I když je pravda, že po zápase v hospodě tyto dvě věci posune úplně na jiný level, a to je přesně to, co mě na něm stále uchvacuje.
Patrik v Dobřanech trénuje dorost, ty máš na paškál přípravky. Jaké to je, trénovat takto mladé fotbalisty?
I když je to s nimi někdy těžké, tak je to pro mě hrozně inspirativní, a naplňující, hlavně když vidím, jak se kluci každým tréninkem posouvají, a chtějí se neustále zlepšovat. Do toho mám v týmu také mého mladšího bratra Adama, kterému nikdy nedám nic zadarmo (směje se)
Jeden z tvých spoluhráčů mi prozradil, že chodíš s dvojčaty. Nežárlí na sebe? Nebo je to všechno trochu jinak?
Na začátku chci poděkovat Patrikovi za tuto otázku (směje se) A ano, je pravda, že má přítelkyně je z dvojčat a více bych to asi nerozebíral. Mohl bych to totiž potom dostat pořádně sežrat (směje se)
Sleduješ Survivor? Prý jsi svůj vzhled obohatil knírem. Je to podpora Mikýře, nebo to s tím nesouvisí?
Ano, Survivor sleduji, a také i ten knír je pravda. Ale určitě bych v tom nehledal žádnou spojitost právě s Mikýřem, jenom jsem chtěl zkusit něco nového.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.