2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov nenavázal na domácí výhru


Branky


0

Regionální derby slibovalo zajímavý zápas a toto očekávání bylo naplněno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Již v 6. minutě potrestal kiks v pačejovské rozehrávce horažďovický útočník Michael Forman, který s přispěním teče pačejovského obránce přeloboval brankáře Jakuba Kozlíka – 1:0. K ohrožení horažďovické branky, kterou hájil Miloš Boř, došlo hned v následující minutě, ale Josef Ticháček nemířil přesně. Po dlouhém autovém vhazování Josefa Nauše nádherně vystřelil asi 5 metrů za hranicí „velkého vápna“ z voleje Jakub Forman, ale neméně skvělým zákrokem brance zabránil pozorný pačejovský brankář Jakub Kozlík. Hosté neustále hrozili nebezpečnými protiútoky, stav se ale do konce 1. poločasu nezměnil.

 

Druhý poločas

 

Ve druhém poločase byla hra poměrně vyrovnaná. Chyby v neobsazování pačejovských útočníků a následné protiútoky Josefa Ticháčka a Josefa Hlůžka „hasil“ na poslední chvíli velmi dobře hrající Jiří Janouškovec a skvěle chytající Miloš Boř. V 77. minutě domácí trestuhodně zahodili jasnou gólovou šanci, když nejdříve střelu osamoceného Josefa Nauše Jakub Kozlík vyrazil - ale pouze k Danielovi Macounovi, který však „zívající“ branku Pačejova přestřelil. Uklidnění pro domácí přišlo v 86. minutě, když Tomáš Hnídek skvěle nahrál z pravé strany „velkého vápna“ Danielovi Macounovi, jehož střelu brankář Jakub Kozlík ještě vyrazil, ale dorážce Michaela Formana zabránit již nedokázal – 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Boř Miloš: Hráči Pačejova zaslouží uznání za bojovný výkon, jejich současné umístění v tabulce neodpovídá výkonu, který v Horažďovicích předvedli. Horažďovičtí hráči nezklamali a snad i díky zkušenosti si vítězství nenechali vzít.

TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: V derby zápase Pačejov rozhodně nezklamal a ukázal, že fotbal hrát umí a že i prohrát se dá se ctí.



Sestavy


FK Horažďovice
M. Boř [-] - D. Macoun [-] , J. Nauš [-] , J. Boček [-] , T. Jůda [-] , M. Forman [-] , O. Stulík [-] , M. Šašek [-] , M. Šafanda [-] , J. Forman [-] , J. Janouškovec [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - P. Hosnedl [-] , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Ticháček [-] , P. Pavelec [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 54. T. Jůda , 77. M. Šafanda - 14. M. Štětina , 33. J. Hlůžek , 59. V. Panuška , 65. J. Kubaň .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kulhánek Milan - PRESSL Václav, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.