Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 14:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj venku přehrál Vochov 2:5 a obsadil druhé místo v tabulce


Branky


0

Jak Vochov, tak Prazdroj zahráli před vzájemným utkáním několik povedených zápasů. Bylo tedy těžké tipovat vítěze. Předpovídán byl penaltový rozstřel. Prazdroj však ukázal svoji sílu a z hřiště Vochova si odváží výhru 2:5. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Oba mančafty nastoupili do hry aktivně. Bylo k vidění několik šancí na obou stranách. Prvním gólovým střelcem byl vochovský Zdeněk Klein, který po kombinační akci dostal míč za záda brankáře Prazdroje Kolaříka a poslal domácí do vedení 1:0. Prazdroj však nezaspal, naopak zvýšil aktivitu a přebral držení míče na svoji stranu. Kamil Elkobrosy a obrana Vochova musela několikrát zneškodnit šance hostujícího celku, nepovedlo se to však v 39. minutě, kdy po chybě v obraně vybojoval míč Pavel Hyneš, poslal ho na Miloše Krýdu a ten střelou po zemi nechal gólmana domácích bez šance – 1:1. Další gólový zápis už k vidění nebyl.

Prazdroj vybojoval výhru

Gólem do šaten se Prazdroji zvýšila aktivita. Hosté si šli pro výhru a téměř hned po úvodním hvizdu – v 47.minutě se trefil Pavel Kratochvíl z přímého kopu – 1:2. Vochov jakoby ztratil na výdrži, kterou měl v první půli a hosté měli na hřišti převahu. Další gólovou šanci zúročil Pavel Hyneš, který se trefil levačkou přímo do šibenice a rozvlnil síť Vochova potřetí – 1:3. Domácím došlo, že za výhru budou muset bojovat, gólové manko snížil v 77.minutě Erik Strejček a dal nějakou šanci domácím na otočení – 2:3. Všechny naděje Vochova ale pohřbil svou druhou brankou utkání Miloš Krýda. Ten dostal přihrávku od Michala Ranče, který využil nešťastně hozeného autu domácích, poslal míč na Krýdu a ten tečovanou střelou zasadil míč přímo k levé tyči – 2:4. A pro jistotu Prazdroj výhru potvrdil v 90.minutě gólem Michala Ranče, který se uvolnil a míč uklidil přímo k tyči.

 

Prazdroj si tak odváží cenné tři body a zaujal tak druhé místo tabulky. Vochov po vysoké výhře v minulém kole nyní klopýtl a odchází bez bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Roudná
Miloš Krýda: Dokázali jsme předvést skvělý výkon, kdy jsme soupeře v druhé půli přehráli. Odvážíme si zasloužené tři body.



Sestavy


SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - P. Tlustý [-] (75. O. Dlabač [-] ) , P. Ausberger [-] , P. Kuchař [-] , E. Strejček [-] , M. Klement [-] , Z. Klein [-] , D. Vozian [-] , J. Bednář [-] (60. M. Fürbacher [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Konáš [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] (79. J. Klíma [-] ) , M. Krýda [-] , D. Urie [-] , P. Hyneš [-] , L. Sedláček [-] (65. J. Diviš [-] ) , M. Ranš [-] , J. Hostička [-] , P. Hein [-] , P. Brichcín [-] , V. Brejcha [-] (46. P. Kratochvíl [-] )

ŽK: 59. J. Hostička , 65. D. Urie .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MÉSZÁROS Kristian - VRÁNEK Václav (N), ŠŮHA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.