One man show Michala Fořta


Branky


26. T. Šilhánek (p.) - 10. M. Fořt , 30. M. Fořt , 36. M. Fořt , 57. M. Fořt
0

Domácí vstupovali do zápasu v dobrém rozpoložení, když z posledních dvou kol vydolovali čtyři body. Merklín zase v minulém kolo otočil nepříznivý výsledek v Klášteru. Střetly se tak dva týmy v dobrém rozpoložení. Zápas by byl nejspíše vyrovnaný a dramatický, ale Michal Fořt předvedl fantastický výkon a zdecimoval Zdemyslice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick

Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný. Obě mužstva se snažila dostat se do koncovky. O něco úspěšnější byli hosté, kteří díky rychlosti svých útočníků dělali problémy obraně. V 10. minutě poslal Jakub Hrádek parádní kolmici na rozběhnutého Michala Fořta a ten postupoval sám na golmana. V zakončení si zkušeně poradil a otevřel skóre. Domácí tým ale branka nepoložila, naopak zvýšili aktivitu a odměnou jim bylo vyrovnání v 26. minutě z kopačky Tomáše Šilhánka. Nerozhodný stav ale vydržel jen čtyři minuty. Po rychle rozehrané standartce poslal jeden ze záložníků centrovaný balon do vápna, tam nejvýše vyskočil Fořt a hlavou uklidil míč do šibenice. V 36. minutě chybovali domácí hráči v rozehrávce, hosté vypíchli balon a okamžitě posílali přihrávku na Fořta. Ten si rychlostě poradil s obráncem a střelou podél brankáře zkopletoval hattrick. Do konce poločasu bylo k vidění ještě několik pohledných akcí i zakončení. Kotora ani Špirk už ale za svá záda nic nepustili a poločas skončil 1:3. 

Krásný gól

Zdemyslice věděly, že zápas ještě není ztracený a tak vyvinuly velkou snahu na zatlačení Merklína před jeho vápno. Taková hra ale hostům vyhovola a soustředili se na rychlé protiútoky. Žádný z nich ale nepřetavili v gól. Domácí také nevyužili žádnou z šancí ke snížení a tak si v 57. minutě vzal slovo opět Michal Fořt. Z nějakých třiceti metrů napřáhl ke střele. Jím vyslaný projektil se ukázal jako nechytatelný a zapadl do šibenice Kotorovo brány. Ve zbyvajících minutách už ani jeden z týmů nedokázal překonat brankáře soupeře a zápas tak skončil, hlavně díky excelentnímu výkonu Fořta, jasným vítězstvím hostů z Merklína. Ty se tak posunuli na třetí místo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Zasloužená výhra. Michal Fořt předvedl fantastický výkon a byl to jeho zápas. Směrem dopředu jsme byli lepší a to rozhodlo. Pochválil bych opět kvalitu hřiště. Pochválil bych výkon celého týmu."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLIK Jiří - PLAMÍNEK Zdeněk, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.