2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kontaktní branky Vrchlabí přišly příliš pozdě, a domácí tak podlehli Novému Hradci


Branky


75. P. Kraus , 89. P. Kraus - 11. J. Kašpar , 68. F. Linder , 81. L. Jarotek
0

V poměrně klidném středu tabulky se pohybující Vrchlabí hostilo Nový Hradec. Domácí v závěru marně dotahovali ztrátu a prohráli 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácímu týmu se v zápase příliš nedařilo, sužoval je neklid na kopačkách, což vedlo k nepřesným kombinacím a zbytečným ztrátám balonu. Soupeř z Hradce Králové navíc domácím nedopřál ani milimetr prostoru navíc a neustálým tlakem jim znepřijemňovali fotbalový život. První branky se hradečtí dočkali v 11. minutě, kdy se prosadil obránce Kašpar. Střelci pak na dlouhou dobu oněměli a znovu se o slovo přihlásili až od 68. minuty - kdy se za hradecký tým trefil Linder. Domácí se nechtěli vzdát bez boje a snažili se o zdramatizování zápasu - to se v 75. minutě povedlo vrchlabskému Krausovi, na jeho kontaktní branku ale našel rychlou odpověď novohradecký Jarotek. Kraus však ani tehdy nehodil kopačky do žita a brankou z 89. minuty se snažil vykřesat další jiskřičky naděje pro svůj tým. Vrchlabí své šance nevyužilo, a Nový Hradec si tak odvezl tři body. 



Sestavy


FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - R. Větrovec [-] , A. Zajíc [-] , L. Hájek [-] , M. Tauchmann [-] (81. M. Hanuš [-] ) - V. Pokorný [-] , J. Fink [-] , O. Matěják [-] , T. Navrátil [-] - P. Kraus [-] , L. Mejsnar [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Kotouček [-] , P. Vopálka [-] , J. Kašpar [-] , M. Jindra [-] (85. O. Vik [-] ) - F. Linder [-] , A. Jarotek [-] , G. Bendig [-] (78. M. Šmíd [-] ) , M. Páter [-] - L. Jarotek [-] (69. F. Langr [-] ) , J. Jindra [-]

ŽK: 10. A. Zajíc , 84. L. Mejsnar , 85. P. Kraus - 28. J. Jindra , 44. P. Vopálka , 89. M. Šmíd , 91. J. Sedláček .
Místo: Dolní Branná.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.