1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body Hořic proti Kunčicím zachraňoval na poslední chvíli Skalský


Branky


0

Kunčice na svém hřišti hostily pátý celek tabulky z Hořic. Domácí nutně potřebují sbírat body, aby nespadli do sestupové zóny smrti. Minimálně jeden bod za remízu sebral Kunčicím v devadesáté minutě hořický útočník Skalský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas s lepším koncem pro hosty

Tabulky a statistiky mají sice cenné udaje, ale často nás mohou klamat. Před tímto zápasem říkaly, že páté Hořice by měly být proti Kunčicím jasným favoritem, průběh utkání tomu ale moc nenasvědčoval. První branky se sice přítomní diváci dočkali už v 7. minutě, kdy kombinaci hořického celku uklidil do kuchyně Kunčic Melichar. V dalším průběhu se ale hrálo poměrně vyrovnané utkání bez větších šancí, díky brzké trefě Hořic se tak oba týmy rozešli do kabin za těsného stavu 0:1.

Aktivnější poločas domácích s hořkoskalským koncem

Ve druhém poločase působili živějším dojmem domácí, kteří cítili, že zápas není v žádném případě ztracený a se skóre se dá stále něco dělat. Za svoji aktivitu byli fotbalisté Kunčic odměněni v 60. minutě, kdy se o vyrovnání postaral záložník Laštovička. Za vyrovnaného stavu se opět hrálo poměrně vyrovnané utkání, které příliš oku lahodících šancí nenabídlo a nikdo by asi nemohl nic namítnout, kdyby bylo skóre po devadesáti minutách 1:1. Remíza se nakonec v Kunčicích nezrodila, 90. minutě se dostal k míči odraženému od břevna Vítkovy branky hořický útočník Skalský, který se prosadil opravdu za pět minut dvanáct, jednak proto, už probíhala devadesátá minuta a také proto, že jej o pár vteřin později vystřídal jeho spoluhráč Aleš Pour. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Vyrovnané a remízové utkání se šťastným koncem pro nás.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - P. Koza [-] , J. Pechar [-] , T. Turek [-] , J. Srpek [-] (52. M. Zounar [-] ) - O. Javůrek [-] , J. Laštovička [-] , J. Charvát [-] (52. L. Rohlíček [-] ) , R. Kašprišin [-] (87. D. Šolc [-] ) - A. Hůlka [-] , T. Zákravský [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - M. Tomáš [-] , D. Palm [-] , J. Šeda [-] , A. Vávra [-] - Z. Nečesaný [-] , D. Melaga [-] (53. P. Kuneš [-] ) , D. Pour [-] , J. Antoš [-] (89. T. Nálevka [-] ) - J. Melichar [-] (46. J. Pečenka [-] ) , M. Skalský [-]

ŽK: 15. M. Skalský , 67. D. Pour , 85. J. Antoš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.