3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov zvládl zápas proti Třebechovicím bez obdržené branky a je na druhém místě


Branky


6. L. Khun , 16. K. Belák , 90. O. Nejman
0

Favorit zápasu byl jasně daný, domácí Provodov si chtěl proti dvanáctým Třebechovicím napravit pošramocenou reputaci z minulého kola, kdy podlehl Roudnici 7:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za chyby se platí góly

Provodov potřeboval vyhrát, aby se udržel v chumlu týmů, které stále pomýšlejí na postup. Za třemi body vykročili domácí dobře organizovanou a týmovou hrou, která se osvědčila už v 6. minutě, kdy se po chybě Třebechovic prosadil záložník Khun. Domácí pokračovali v útočné hře, která nutila hosty k chybám, další takovou vyprodukovali v 16. minutě a stihl je za to krutý trest v podobě branky z Belákovy kopačky. Ve zbytku poločasu domácí kontrolovali situaci a do šaten odcházeli spokojenější za stavu 2:0.

Zlepšení Třebechovic přineslo jen hořké ovoce

Třebechovice si v kabině řekly své a ve druhém poločase to bylo znát, hra se postupně vyrovnávala a Třebechovice vystrkovaly růžky. Za dvojnásob nepříznivého stavu museli hosté riskovat více než je obvyklé, což samozřejmě neslo rizika. Risk Třebechovickým fotbalistům nevyšel, během druhého poločasu se jim nepodařilo zužitkovat žádnou z šancí a vstřelit kontaktní branku, naopak do otevřené obrany hostů se dostal obránce Nejman a třetí brankou Provodova definitivně zlomil odpor a veškeré naděje hostů na lepší výsledek. 

Provodov si připsal nejen důležité vítězství, ale i důležitý výsledek - zápas bez obdržené branky může být v konečném účtování hodně důležitý, protože Provodov má stejný bodobý zisk jako Bílá Třemešná, před kterou je díky lepšímu skóre. 



Sestavy


TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - J. Chmelík [-] , R. Pfeifer [-] , O. Nejman [-] , M. Rojšl [-] - M. Tolda [-] , T. Fiedler [-] (78. D. Pařízek [-] ) , L. Khun [-] , L. Nejman [-] - K. Belák [-] , J. Vejprava [-]

SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - A. Horák [-] , P. Pokorný [-] , D. Hruška [-] , T. Lukášek [-] (61. Š. Kouba [-] ) - M. Lukášek [-] , M. Bíl [-] (74. T. Malý [-] ) , J. Kolínek [-] , J. Lochman [-] - R. Bíl [-] , M. Věříš [-] (80. A. Lochman [-] )

ŽK: 63. T. Fiedler - 35. T. Lukášek , 50. M. Bíl , 90. M. Lukášek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.