2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka veze z Hořic tři body


Branky


0

Středeční dohrávka proti sobě postavila Hořice a Sobotku, Sobotka díky lepšímu výkonu zvítězila 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smazání dvoubrankového manka

První půle začla nešťastným momentem pro hořický tým a hlavně pro jejich člena Patrika Palma, který se už v úvodu zranil a v 5. minutě musel střídat. V Hořických se hrálo poměrně vyrovnané utkání, kde byli zpočátku hosté efektnějším týmem. V 18. minutě se dokázal trefit spolehlivý kanonýr Zdeněk Rulc. Na svého kolegu navázal v 36. minutě Jakub Vích a Sobotka se dostala do nadějného vedení 0:2.

Hořice však neházely kopačky do žita a ještě do konce prvního poločasu se jim podařilo vyrovnat. Bylo to vyrovnání vskutku bleskové, ve 39. minutě vstřelil kontaktní branku Viktor Kulhánek a už o minutu později se o vyrovnání zasadil hrdina posledního zápasu proti Kunčicím - Michal Skalský, který vyrovnal díky proměněné penaltě. Hořice tak mohly být nabuzenějším týmem a dalo se čekat, že ve druhém poločase to budou právě domácí, kteří budou psychicky nahoře.

Sobotka tahala za delší konec provazu

Hořice však na svůj úspěch z prvního poločasu vůbec nenavázaly. Přestože se dlouho čekalo na to, který z týmů nakonec zvrátí skóre na svoji stranu, žádné velké indicie nenasvědčovaly tomu, že by to měly být Hořice. Hráči Sobotky šli třem bodům naproti zřetelněji než soupeř, což se jim nakonec vyplatilo. V 78. minutě vstřelil svoji druhou branku v zápase Jakub Vích, a rozhodl tak o výhře Sobotky 2:3.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - M. Tomáš [-] , D. Palm [-] , D. Melaga [-] , A. Vávra [-] - P. Palm [-] (5. V. Kulhánek [-] ) , D. Pour [-] , Z. Nečesaný [-] , J. Antoš [-] - J. Melichar [-] , M. Skalský [-]

SK Sobotka
J. Jonáš [-] - M. Topič [-] , T. Baster [-] , L. Halbych [-] , T. Pavlíček [-] - P. Topič [-] , P. Škopán [-] , J. Vích [-] , O. Knobloch [-] - Z. Rulc [-] (88. D. Juriga [-] ) , Z. Přikryl [-]

ŽK: 12. M. Tomáš , 45. A. Vávra , 85. D. Pour - 60. P. Topič .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.